Birkenstock Ramses voor dames en heren

Het is een feit dan een bedrijf van meer dan 250 jaar oud merkwaardig is omdat er al altijd in slagen om met de mode mee te gaan en iedereen geeft voor de voeten wat men nodig heeft. De Birkenstock sandalen zijn dit jaar overigens weer de hit in Amerika en Europa en dat komt doordat hun design toch weer uitspringt van andere grote schoenmerken. Tevens is het zo dat de Birkenstock sandalen en teenslippers gezond zijn voor de voeten omdat de curve van de zool mee volgen en dat men er geen last van krijgt als men enkele kilometers wandelt. Dit gebeurt vaak bij dichte schoenen en bij schoenen met een naaldhak.

Doe gezond met Birkenstock Ramses

Over de gezondheid van de Ramses Birkenstock sandalen doen veel verhalen de ronde. Toch is het een feit dat het schoenmerk gezondheid boven mode verkiest. Dat deed men al in 1774 en dat doet men anno 2015 nog steeds. Vooral mensen met staande beroepen zoals een verpleegster of een assistente zijn liefhebbers van de Birkenstock sandalen. Het aantal herhalingsaankopen liegen er ook niet om: wie eenmaal Birkenstock Rames in huis heeft gehaald, wil absoluut geen ander meer.

De collectie van Rames

De gehele collectie van Ramses is een van de enige die geschikt is voor zowel mannen als voor vrouwen. Het verschil zit hem in de felle kleuren. Geen enkele jonge man of volwassenen man gaat wandelen met felle sandalen. Het type en de stijl blijft hetzelfde maar speciaal voor de mannen is er een ruime keuze aan donkere kleuren zoals donker bruin en zwart. Het type Rames onderscheidt zich aan het pinnetje aan de dikke teen waarvan er een lap rundleer loopt naar de hiel. Je schuift je voeten hierin en deze blijven op zijn plaats zitten. Mochten de schoenen toch te strak zitten dan kun je met behulp van de riem de schoen iets losser laten zitten. De binnenkant van de sandalen van Belder Schoenen is bij het wreefbandje van stof en het voetbed is gemaakt zoals gewoonlijk uit kurk. De rubberen zool is voorzien van een profiel en de wijdte van deze sandalen is normaal.

Leuk? post