Armbanden anno 2015-2016

armbandjes
armbandjes

Armbanden trends in 2016

Zoals elk jaar zijn er ook in 2016 weer trends op het gebied van armbanden. Er zullen ongetwijfeld nieuwe designs en creaties komen in 2016 maar we bespreken enkele modellen en soorten armbanden die je ongetwijfeld modebewust om je pols kunt dragen in het jaar 2016. Lees deze armbandtips en je kunt er zeker van zijn dat je de juiste “Eye-catchers” in je sieradenkist hebt om zelfverzekerd 2016 in te gaan. Wil je nu al het nieuwe jaar in met een trendy polssieraad om je pols? Bestel dan deze armbandjes direct online.

Ibiza armbanden

De Ibiza-armbanden zijn al enkele jaren een ware rage, de zomerse kleren van het subtropische Eiland Ibiza vind je terug in de gelijknamige armbanden. Zo blauw als het water of de hemel, zo mooi kleuren deze armbanden om je pol. Met een Ibiza armband om je arm weet je zeker dat je in het zonnige voorjaar er modebewust bij loopt. Ibiza sieraden zijn er in veel kleuren en varianten, zo zijn er Ibiza armbanden met kleurige kraaltjes en tientallen andere decoraties. Er zal ongetwijfeld een mooie armband bij zitten welke je zal laten schijnen als de zon doet in Ibiza.

Slavenarmband

Al jaren populair en ook in 2016 een modebewuste keuze als je er trendy bij wilt lopen. Alles aan de slavenarmbanden is mooi, de robuustheid, zijn simpele doch chique uitstraling en ook de klasse die het uitstraalt wanneer je een slavenarmband om je pols hebt. Een slavenarmband is erg sterk en deze zul je vele jaren met plezier kunnen dragen, het mooie aan een slavenarmband is dat je geen sluiting hebt die kapot kan gaan, wel moet je niet al te grote handen hebben als je wilt dat hij niet te los om je pols zit. Met grote handen is het lastig om de armband om de pols te schuiven, of zit de armband veel te los om de pols.

Armband van leer

Armbanden van leer zijn na een vroegere populaire tijd weer volop in opkomst. Dit komt vooral omdat veel mensen milieu- en natuur- bewuster zijn geworden. Een armband van echt leder is ten slot van rekening een 100% natuurlijk product. Een armband van leer geeft een wilde uitstraling en is fijn om te dragen aangezien het leer flexibel is en geen uitslag of irritatie veroorzaakt in tegen stelling tot sommige metalen armband varianten. Daarnaast is de aanschafwaarde van een lederen armband stukke lager als een armband van metaal of staal. Laat staan als een zilveren of gouden exemplaar. Met een lederen armband zit je in 2016 goed als je er mode (en natuur) bewust bij wilt lopen.

Zelf gemaakte armbandjes

Een steeds meer populairdere armband zijn de zelfgemaakte sieraden voor om de pols. Waar vroeger zelf gemaakte sieraden niet denkbaar waren in de mode zijn anno 2015-2016 zelfgemaakte sieraden een ware hit. Vroeger straalde het armoede uit en een teken dat je geen geld had voor luxe sieraden van goud of zilver maar tegenwoordig is het hip om met zelfgemaakte sieraden te lopen, dus ook met zelfgemaakte armbandjes! Het is vrij simpel om zelf armbanden te maken, zo kun je met wat visdraad en kralen al een hele bijzonder sieraad creëren. Wees creatief en gebruik verschillende matrialen en kleuren en je bent er zeker van dat je een armband hebt die niemand anders op de wereld draagt. Wees dus uniek als je er voor kiest om zelf een armband in elkaar te zetten.

Leuk? post