Opvallen door bekers van plastic en karton

Heeft u er wel eens aan gedacht om een gepersonaliseerde beker te laten produceren? Dit is een makkelijke en voordelige manier om op te vallen. Wie staat er in de ochtend en in de middag nou niet in de rij voor een kopje koffie of thee? Gaat u wel eens naar een festival? Dan zijn de bedrukte bekers geen onbekend voor u. Het bedrukken van bekers van karton of plastic is ontzettend populair.

Plastic bekertjes

Bent u de organisator van een feest of evenement? Wat dacht u van plastic glaasjes of plastic bekertjes met een bedrukking? Laat je bekers bedrukken! Bent u van mening dat wegwerpbekertjes schadelijk zijn voor het milieu? Interessant is, is dat uit onderzoek blijkt dat wegwerpbekers en plastic bekertjes uiteindelijk het milieu niet meer schade toedoen dan glazen of bekers die herhaaldelijk gebruikt kunnen worden.

Kartonnen bekers

Kartonnen bekers worden vaak gebruikt koffie en thee to-go. Ideaal voor warme dranken, het materiaal is niet gevoelig voor hitte. Kartonnen bekers zullen nooit zo vervormen als plastic bekers dat in sommige gevallen kunnen doen. Kartonnen bekers hebben een andere uitstraling dan plastic drinkbekers. Wilt u graag een representatieve beker voor op uw kantoor? Dan is een kartonnen bekertje de beste keuze. Doordat deze bekers helemaal in de gewenste kleur bedrukt kunnen worden, zijn de mogelijkheden van kartonnen bekers eindeloos.

Leuk? post