Vertaalbureau

Vertalingen zijn er in alle soorten en maten. De wereld wordt steeds kleiner, maar nog altijd spreken mensen vele verschillende talen. Voor bedrijven die internationaal werken is het vakkundig en professioneel vertalen van teksten dan ook ontzettend belangrijk.

Als professioneel vertaalbureau met 20 vaste vertalers in dienst is Global textware een bekende partij voor het schrijven, vertalen en verwerken van uiteenlopende vertaalopdrachten. Of het nu gaat om een spoedopdracht, website vertalingen of het vertalen van medische handleidingen, in alle gevallen zit het team van Global textware klaar om vertalingen professioneel en snel te verwerken.

Op zoek naar een vertaalbureau? Let dan op de volgende dingen:

  • Werkt het vertaalbureau met een vast team vertalers?
  • Heeft het vertaalburo specialismen?
  • Wordt er snel gereageerd?
  • Zijn er be├źdigde vertalers aanwezig?
  • Is er voldoende flexibiliteit in huis? Zeker bij grote vertaalopdrachten is het inzetten van flexibel personeel erg handig
  • Is het bureau ISO gecertificeerd? Deze certificering legt alle interne processen vast in een kwaliteitshandboek. Hierdoor is de controle op kwaliteit groot en is duidelijk herleidbaar welke processen er binnen het bedrijf zijn.

Soorten vertalingen

Of het nu gaat om marketing vertalingen, medische vertalingen, vertalingen van Engels naar Nederlands of andersom: in alle gevallen wilt u een snelle, deskundige service van het bedrijf waar u teksten aan levert.

 

 

 

Leuk? post