Snel en goedkoop printen

logo snelprinten 700 260

Snel uw scriptie, werkstuk, reader, verslag laten printen of kopiëren? Op de nieuwe website van Snelprinten.nl kunnen particulieren, studenten, bedrijven eenvoudig bestanden uploaden, snel en direct laten printen. Dit tegen een zeer scherp tarief en vaak goedkoper dan bij de concurrent.

Op de vernieuwde website van Snelprinten.nl kunnen klanten eenvoudig hun printwerk laten printen. Na het uploaden en selecteren van de printopties worden bestellingen doorgaans binnen 24-uur verwerkt en verzonden. Het afhalen van bestellingen is eventueel op afspraak ook mogelijk op het kantoor in Capelle aan den IJssel.

Snel een scriptie, verslag, werkstuk printen of kopiëre

Op de website van Snelprinten.nl kunnen klanten onder andere de volgende producten laten printen:

Scripties
Verslagen

Werkstukken

Kopieerwerk

Losbladig printwerk
 
Bovengenoemde producten kunnen in kleur of zwart/wit worden geprint, hierbij kan de klant ook het soort papier selecteren. De site zal vervolgens automatisch de prijs berekenen. Hierna kan eenvoudig het product worden besteld en worden afgerekend via Ideal of PayPal. De bestelling zal hierna direct worden verwerkt en verzonden.

Banners, flyers visitekaartjes alles is mogelijk

Naast de mogelijkheid om een scriptie, verslag of werkstuk te laten printen kan Snelprinten.nl vrijwel alles op aanvraag printen. Hierbij kunt u denken aan banners, flyers en promotiemateriaal. Hiervoor zal contact moeten worden opgenomen met Snelprinten.nl. 

Snelprinten.nl goedkoop printen!

Snelprinten.nl is doorgaans een stuk goedkoper als de concurrent. Snelprinten.nl verwerkt dagelijks een groot aantal bestellingen voor particulieren, scholieren en bedrijven. Door het groot aantal orders wat dagelijks wordt verwerkt is Snelprinten.nl vaak voordeliger als de concurrent. Door de kortingscode korting10 op te geven bij het bestellen krijgen klanten tien procent extra korting op hun order.

Contact

Snelprinten.nl heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en probeert de dienstverlening en kwaliteit van de producten constant te verbeteren. Snelprinten.nl is voor vragen en opmerkingen op maandag tot vrijdag telefonisch bereikbaar.
 
Het team van Snelprinten.nl helpt u graag bij uw nieuwe bestelling!
Leuk? post