Direct mailing supersnel couverteren

Het is voor veel bedrijven een belangrijke manier om te communiceren naar vast klanten, direct mailing. Met een brief en envelop persoonlijk een boodschap overbrengen biedt een grote waarde van klantwaardering. Dit kan een aanbieding zijn, een informatie brochure of een nota. Direct mailing komt het meest voor in de vorm van enveloppen die voorzien zijn van een A4 briefpapier, maar hoe gaat dat in z’n gang eigenlijk?

Werking van de couverteer machine

Het couverteren betekend niets anders dan het geautomatiseerd vullen van enveloppen met een bepaalde inhoud. Dit kan briefpapier zijn, maar ook een folder of flyer. Om dit handmatig te doen is uiteraard geen optie, daarom bieden bepaalde drukkerijen de optie om drukwerk supersnel te couverteren dankzij het gebruik van een full operational couvertmeermachine. Deze machines bestaan uit minimaal 2 invoerlades ( 1 voor de envelop en 1 voor de inhoud ), waarbij de invoerlade voor de envelop automatisch wordt voorzien van de inhoud uit de andere invoerlade. Aan de andere zijde van de machine verschijnt de envelop netjes voorzien van de inhoud, direct klaar om te verzenden per post/

Dit bespaart niet alleen heel veel tijd, het is de meest efficiënte manier om en direct mailing actie dezelfde dag nog op gang te zetten. Een gemiddelde couverteer machine kan namelijke enkele duizenden units couverteren binnen 24uur. Voor meer informatie en mogelijkheid, neem contact op met een drukkerij die couverteren aanbiedt.

 

 

Leuk? post