RB Cool Plus: uw adres voor horeca-apparatuur

RB Cool Plus is een gespecialiseerde webshop in horeca-apparatuur. Als groothandel kunnen professionele eindgebruikers uit de horeca bij ze terecht voor inkoop van hun professionele keukenapparatuur. Hoewel RB Cool Plus zich als groothandel in eerste instantie richt op de professionele eindgebruiker, is een deel van het assortiment ook voor particulieren interessant. Voor beide doelgroepen geldt dat de webshop in keukenbenodigdheden zich onderscheidt met een ruim assortiment, scherpe prijs en snelle levering, zowel uit voorraad als rechtstreeks vanaf de leverancier.

Assortiment

Het assortiment van de webshop is breed en bevat onder andere professionele koelkasten en vriezers, horeca-friteuses en andere kook-  en bakproducten, een assortiment voor de pizza- en dönerzaak, roestvrijstalen werkbanken, voorspoeldouches, stellingen en gastronorm-bakken en een breed assortiment horeca-apparatuur.

Horeca koeling met service en onderhoud

Speciale aandacht willen wij graag vestigen op de koelproducten zoals koelkasten en vriezers. RB Cool Plus beschikt over een eigen servicedienst voor onderhoud en het verhelpen van storingen aan horecakoelproducten. Bent u op zoek naar een partij die niet alleen de koelkasten kan leveren, maar deze ook voor u kan onderhouden? Informeer dan bij RB Cool Plus naar de mogelijkheden!

Bezoek de webshop

Benieuwd naar het assortiment van RB Cool Plus? Bezoek de groothandel in horeca-apparatuur dan online via www.rbcoolplus.nl.

Leuk? post