Ziggo webmail

ziggo webmailAls u een internet abonnement afsluit bij Ziggo krijgt u daarbij ook een eigen email-adres van Ziggo. Met dit email-adres kunt u zoals met elke ander adres email verzenden en ontvangen. Reuze handig want zo kunt u in contact blijven met vrienden en familie. Tevens kunt u bij Ziggo webmail ook uw documenten opslaan. Dit is een soort van kleine dropbox online waarop u uw documenten kunt opslaan.

Wat kunt u met Ziggo webmail?

Webmail is de term die gebruikt wordt voor het e-mail platform wereldwijd die online te benaderen is. U kunt met bijna alle browsers inloggen op uw webmail account. Tegenwoordig zijn wij bijna allemaal in het bezit van Ć©Ć©n of meerdere smartdevices. Denk hierbij aan smarthpones, tablets en ook laptops. Het is mogelijk om uw Ziggo webmail zo in te stellen dat u deze overal op ontvangt en dat u niet meer online hoeft in te loggen om deze te kunnen bekijken.

Om uw webmail te kunnen ontvangen op een smartdevice heeft u de juiste instellingen nodig van uw provider. Deze e-mailinstellingen zijn vaak lastig te vinden op de grote website van uw aanbieder. De instellingen zijn nodig om het ontvangen en versturen van webmail in te stellen op uw telefoon/tablet of laptop. Het gaat om de POP3, IMAP en SMTP instellingen van uw Ziggo webmail.Ā 

 

 

 

 

 

 

 

Leuk? post