Ziggo webmail

ziggo webmailAls u een internet abonnement afsluit bij Ziggo krijgt u daarbij ook een eigen email-adres van Ziggo. Met dit email-adres kunt u zoals met elke ander adres email verzenden en ontvangen. Reuze handig want zo kunt u in contact blijven met vrienden en familie. Tevens kunt u bij Ziggo webmail ook uw documenten opslaan. Dit is een soort van kleine dropbox online waarop u uw documenten kunt opslaan.

Wat kunt u met Ziggo webmail?

Webmail is de term die gebruikt wordt voor het e-mail platform wereldwijd die online te benaderen is. U kunt met bijna alle browsers inloggen op uw webmail account. Tegenwoordig zijn wij bijna allemaal in het bezit van één of meerdere smartdevices. Denk hierbij aan smarthpones, tablets en ook laptops. Het is mogelijk om uw Ziggo webmail zo in te stellen dat u deze overal op ontvangt en dat u niet meer online hoeft in te loggen om deze te kunnen bekijken.

Om uw webmail te kunnen ontvangen op een smartdevice heeft u de juiste instellingen nodig van uw provider. Deze e-mailinstellingen zijn vaak lastig te vinden op de grote website van uw aanbieder. De instellingen zijn nodig om het ontvangen en versturen van webmail in te stellen op uw telefoon/tablet of laptop. Het gaat om de POP3, IMAP en SMTP instellingen van uw Ziggo webmail. 

 

 

 

 

 

 

 

Leuk? post