Verzacht je wachttijd met de leukste apps

Reis je regelmatig met de trein? Dan zul je het gewend zijn om lang te wachten. Op het station of in de trein moet de tijd worden gedood. Maar hoe doe je dit? Als snel pak je je smartphone erbij. Een beetje op Facebook scrollen, je Twitter checken of een paar mailtjes beantwoorden. Maar al snel raak je hierop uitgekeken. En wat doe je dan? De onderstaande apps zijn erg leuk om eens uit te proberen. Bezoek de Play Store dus als je je nog eens verveelt en download een van deze apps! Dit kan wel aardig wat data kosten, maar hiervoor is een abonnement met onbeperkt mobiel internet van Robin Mobile ideaal.

Muziek

Ben jij een echte muziekliefhebber? Dan is de app Earbits echt iets voor jou! Misschien gebruik je Spotify, of download je je liedjes liever. Maar Earbits is weer iets nieuws. Via deze app krijgen nieuwe onbekende artiesten namelijk de kans om hun muziek te laten horen. Hierdoor krijg je muziek te horen die je waarschijnlijk nog nooit hebt gehoord. Bovendien komt elke muziekstroming voor in deze app, dus er zit altijd iets tussen wat bij jouw smaak past!

Koken

De volgende app is voor de echte keukenprinsen en -prinsessen. Hou je van koken, maar heb je zelden tijd om een uitgebreide maaltijd op tafel te zetten? Met deze app bereid je een heerlijk gerecht in slechts 20 minuten! In de app Jamie’s 20 Minute Meals komen maar liefst 65 gerechten aan bod die je kunt maken binnen 20 minuten. Ook voor de wat minder gevorderde koks is deze app ideaal. Je wordt namelijk door middel van foto’s en video’s op weg geholpen. Scroll dus tijdens je treinreis terug naar huis eens door deze app om een lekker gerecht voor die avond uit te kiezen!

Amusement

Amusement apps zijn en blijven erg populair. Waarschijnlijk ken je 9GAG wel, de app met allerlei grappige plaatjes, memes, foto’s en gifs. Hier kun je urenlang doorheen scrollen om af en toe te grinniken om een grappig plaatje. Heb jij zelf een leuke creatie gemaakt? Dan kun je deze gemakkelijk uploaden via de app. Dit geldt ook voor de app Spreaker. Dit is een app waarmee je zelf muziek, podcasts of radio shows kunt uitzenden. Blijf jij liever een beetje op de achtergrond? Dan kun je natuurlijk ook gewoon lekker luisteren naar een show waarin jij geïnteresseerd bent.

Fotografie

Heb jij stiekem een passie voor fotografie? Ga dan eens lekker aan de slag met de foto’s uit je galerij. Met de huidige smartphones kun je prachtige foto’s maken. Deze zijn zeker de moeite waard om mooi te bewerken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de app Pixlr Express. Dit is één van de meest uitgebreide foto-applicaties in de Play Store. Je kunt het contrast, de grootte en de kleuren van je foto’s gemakkelijk veranderen. Ook kun je bijvoorbeeld kiezen voor de app Snapseed. Je kunt je foto’s makkelijk opslaan of delen met je vrienden. Zo kunnen zij ook meegenieten van jouw kunstwerk. Met behulp van deze apps hoeft het wachten op het station of in de trein nooit meer zo lang te duren!

 

mobile-phone-1572901_640

Leuk? post