Online diensten

Wat zijn gratis Online diensten?

 

Er zijn erg veel gratis diensten, wat dacht u van gratis e-mail. Of websites waar u bestanden of muziek kunt uploaden, of downloaden. Gallery’s waarvan u afbeeldingen kunt gebruiken naar uw eigen inzicht.

Een gratis online dienst is een bedrijf, (website) die een gratis dienst aanbiedt en op een andere manier aan inkomsten komt. Meestal komen de inkomsten uit advertenties waardoor de klant niet hoeft te betalen voor de desbetreffende dienst.

Populair.

 

De grootste gratis dienst kennen we allemaal en dat is Google e-mail. Vele mensen maken hier gebruik van. Wat maakt deze e-mail dienst nu zo populair? Het aanmelden gaat zeer gemakkelijk en binnen 5 minuten bent u klaar en kunt u berichten ontvangen en versturen. Maar dat kan het toch niet alleen zijn, en toch zijn er al meer dan 200 miljoen gebruikers.

Gratis maar eigenlijk toch niet.

 

Spotify is een populaire muziekdienst, zeer populair, vooral bij de jongeren. Inmiddels heeft het bedrijf al meer dan 5 miljoen leden en Nederland is het zevende land waar deze dienst beschikbaar is. De dienst wordt voor een deel gratis aangeboden. Er zijn namelijk 3 soorten accounts. Een gratis waarbij u voor 20 uur per maand naar muziek kunt luisteren, wel met reclame tussendoor. Voor ongeveer 5 euro per maand kunt u  ongelimiteerd muziek downstreamen zonder reclame.  Voor 10 euro per maand wordt het geluidskwaliteit ineens een heel stuk beter. Met andere woorden gratis maar u wordt toch wel overgehaald om voor een betaalde versie te kiezen.

Conclusie

 

Natuurlijk zijn wij als nuchtere Nedrlanders erg blij met het gratis aanbod op het Internet en maken we er veel gebruik van. De advertentie’s die we moeten bekijken of beluisteren zijn het waard voor een gratis dienst. Nu maar hopen dat het altijd gratis zal blijven!

NotGoogle.nl

Leuk? post