Onbeperkt bellen met je vaste telefoon

Onbeperkt bellen kan niet alleen met je mobiel. Het is ook mogelijk om onbeperkt te bellen met de vaste telefoonlijn.

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smartphone, waarmee je kan WhatsAppen, berichtjes sturen via Facebook of foto’s plaatsen op Instagram. Je zou bijna vergeten dat je mobiel oorspronkelijk gemaakt is om mee te bellen. Ondanks alle nieuwe mogelijkheden zijn er nog altijd veel mensen die het liefste ‘gewoon bellen’. Veel mensen hebben daarom nog steeds een vaste telefoon.

Onbeperkt bellen vanuit huis

Alle providers bieden een internet, tv en bellen abonnement aan. Deze kan je vaak uitbreiden met verschillende extra’s, zoals: extra internetsnelheid, zenderpakketten of onbeperkt bellen. Deze laatste optie kan erg aantrekkelijk zijn wanneer je veel belt via de vaste telefoonlijn. Stel dat je maandelijks meer dan 3 uur belt is het voordeliger om voor een internet provider met onbeperkt bellen te kiezen.

Bij internet providers Online, Telfort en Fiber heb je de keuze uit 2 verschillende opties. Online en Telfort maken onderscheid in onbeperkt bellen naar vaste nummers en onbeperkt bellen naar mobiele nummers. Je kan 1 van deze extra’s kiezen voor € 5,00 per maand. Fiber biedt de mogelijkheid om alleen te kiezen voor onbeperkt bellen naar vaste nummers voor € 9,95 per maand, of onbeperkt naar vast en mobiel voor € 14,95 per maand.

Bij Tele2, Ziggo, KPN en XS4ALL is het alleen mogelijk om te kiezen voor de uitbreiding onbeperkt bellen naar vast en mobiel. Deze uitbreiding is bij Ziggo het goedkoopste, maar dit betekend niet dat je bij Ziggo de laagste gemiddelde maandprijs betaald. Deze totale prijs hangt af van het abonnement dat je kiest in combinatie met de extra’s. Het is daarom altijd goed om de verschillende internet providers te vergelijken.

Leuk? post