Internet in ontwikkeling

Zoals iedereen weet leven we in een tijd waar de ene nieuwe techniek de andere opvolgt. Ik denk persoonlijk dat het niet lang meer duurt voor dat elke auto zichzelf rijdt naar de locatie. Of dat telefoons de computer volledig gaat vervangen. Zo blijven de ontwikkelingen zich opstapelen. Zo gaat het ook met het internet. Ook op dit gebied blijft het zich ontwikkelen, het wordt sneller, het wordt stabieler, en ook veiliger. De beveiliging wordt wel een steeds belangrijker onderdeel. Vaak komt in het nieuws dat er gegevens worden gestolen en online worden gezet. Dit probleem moet ook worden verholpen, en daar zijn de beveiligers hard mee op weg. Tegenwoordig is het internet al zo ver met glasvezel dat we in de OM5 fase zitten

De opkomst van het internet

Het internet zelf bestaat nog niet eens zo heel lang, maar dit was een revolutionaire opkomst. In het begin konden er niet veel mensen gebruik maken van het internet. Zo moest er via de telefoonkabel een aansluiting op het internet worden gemaakt. Dit was niet alleen een ingewikkelde optie, maar ook een dure optie. Later kwam de internetkabel (coax). Dit was een kabel waardoor het internet zonder de telefoon aansluiting aangesloten kon worden. Dit was al een hele verbetering, maar tegenwoordig hebben we glasvezel. De opvolger van de internetkabel. Een nog betere en snellere oplossing. Ook in tijden met de glasvezelkabel gaat de ontwikkeling door. De OM5-fase is al aangebroken. Dit is de nieuwe versie van de glasvezel die nog sneller en nog stabieler is.

Specialisten

De OM5 glasvezelkabel is in principe overal te koop, van bouwmarkten tot de online webshop. Toch is het belangrijk om naar een specialist te gaan om zeker te weten dat wat u koopt ook echt OM5 is. Dit maakt het voor u veiliger op en rond het internet.

Leuk? post

Plaats een reactie