Hotmail werkt niet, wat moet ik doen?

Wat moet u doen als Hotmail niet werkt? Het ligt eraan wat eraan de hand is natuurlijk. Om daar achter te komen kunt een aantal verschillende dingen doen. Op deze manier kunt u bepaalde zaken uitsluiten en zo komt u er vanzelf achter wat het probleem was.

Hotmail werkt niet altijd mee, helaas. Allereerst kunt u proberen om uw inlog gegevens bij het aanmelden nogmaals in te vullen. Er is namelijk een grote kans dat u deze verkeerd hebt ingevuld. Een typ fout is snel gemaakt. Maargoed als u er echt zeker van bent dat alles naar behoren is ingevuld kunt u deze optie uitsluiten. Maar wat is er dan aan de hand?

hotmail aanmelden

Het kan ook gebeuren dat uw account is gehackt. Vaak is hiervan het gevolg dat u niet meer kunt inloggen op de account. De hacker zorgt er namelijk voor dat de inloggegevens worden aangepast. De enige manier om uw account weer te kunnen gebruiken is door contact op te nemen met Hotmail. Zij zullen bepalen of u daadwerkelijk de rechtmatige eigenaar bent. Dit kunnen ze bepalen aan de hand van de accountgegevens die u op stuurt. U kunt zich dus wel voorstellen dat het belangrijk is zoveel mogelijk gegevens aan te leveren. Als Hotmail u eenmaal heeft erkend als de eigenaar dan krijgt u direct weer toegang tot uw account.

Maar wat er vaak aan de hand is dat mensen hun wachtwoord zijn vergeten en ervan overtuigd zijn dat ze alles goed hebben ingevuld. Stel dat u denkt dat dit geval is. Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’ bij het inlogscherm. U zult dan een kort formulier moeten invullen om te tonen dat u de eigenaar bent. Dit is een vrij eenvoudig formulier en dient als verificatie. Voor de verificatie kunt ofwel uw telefoonnummer gebruiken ofwel een secundair mailadres. In beide gevallen zult u een toegangscode krijgen om weer over uw account te beschikken. Wanneer u deze optie krijgt, zult u een kort stukje van het mailadres of telefoonnummer zien. Deze beide of een van twee opgegeven bij uw registratie. Wanneer u de toegangscode heeft ingevuld zult u snel weer gebruik kunnen maken van uw account.

Leuk? post