Hoe vind je betrouwbare chinese webwinkels?

Als je inkopen doet online wil je natuurlijk waar voor je geld krijgen en niet voor de gek worden gehouden. Maar hoe weet je nou welk webwinkel betrouwbaar is?

  1. Google

Er zijn meer dan genoeg websites en blogs online waaruit je informatie kan halen. Mensen delen graag hun goede en slechte ervaringen en kunnen je daarnaast meer informatie geven.

  1. Bedrijfsgegevens en betalingsmethoden.

Een goeie webshops geeft je genoeg informatie om je gerust te stellen. Ze hebben meestal een FAQ page waar ze veelgestelde vragen beantwoorden. Wat ook zeer belangrijk is, is het KVK nummer. Controleren als de webwinkel is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Bij webshops waarbij u alleen vooraf kan betalen moet u oppassen. Daar kunt u al beginnen skeptisch te worden.

  1. Websites

Websites zoals forum-china.nl verwijzen jenaar de beste en meest betrouwbaarste webwinkels. Ze hebben hun webshops in categorieen verdeeld zodat je makkelijk een webshop kan vinden die producten verkoopt die je zoekt.

  1. Nieuwe webshops

Webshops die pas zijn ontstaan en geen tot heel weinig reviews hebben kan je beter vermijden. Je kunt hier niet nagaan of ze te vertrouwen zijn. Het beste is om te shoppen bij webwinkels die al een tijdje bestaan en door veel mensen wordt gebruikt.

  1. SSL certificaat

Als een webwinkel dit heeft kan je er zeker van zijn dat het te vertrouwen is. Voordat een webshop dit certificaat mag gebruiken, moet ’t bedrijf verschillende validatieniveaus doorlopen.

Het is belangrijk om van verschillende kanten onderzoek te plegen.

Leuk? post

Plaats een reactie