Hoe herken je fake profielen op datingsites?

Wil je weten hoe je fake profielen op datingsites kunt herkennen? Lees dan dit artikel! Je zal nadien in staat zijn om zelf fake profielen te herkennen op datingsites. Ruim 99% van alle datingsites werken met fictieve profielen. Wanneer dit het geval is kun je op geen enkele manier afspreken. Voorkom ook dat je hier de dupe van wordt. Het kost je vaak een hoop geld en je kunt geen date krijgen. Dit is dus zonde van je tijd en geld.

Het handigst is om een datingsite op te zoeken op Fakedating.nl! Deze site heeft ruim 500 datingsites die als negatief zijn beoordeelt op haar website staan. Je kunt eenvoudig een datingsite opzoeken. Dit werkt erg gemakkelijk en snel. Controleer dus altijd of een datingsite op deze site staat. Je weet dan direct of een datingsite echt is of fake. Je kan hierdoor gemakkelijk voorkomen dat je de dupe wordt van datingellende.

Meer dan een miljoen Nederlandse mannen zijn er al eens ingetrapt. Ze hebben zich aangemeld op een fake datingsite. Pas nadat ze veel geld kwijt waren kwamen ze er achter dat een datingsite fake is. Voorkom ook dat dit bij jou gebeurt. Controleer daarom altijd de review online. Dit is de snelste manier om er achter te komen of een datingsite echt is of nep.

Je kunt ook foto’s opzoeken door gebruik te maken van Google image search. Wanneer een foto op heel veel sites staat dan weet je dat het niet klopt. Het is overigens bij de Nederlandse wet toegestaan om fictieve te profielen op datingsites. Voorwaarde is dat een datingsite dit moet vermelden in de algemene voorwaarden. Controleer altijd helemaal onderaan of dit hier vermeld staat. Zo niet dan moet het in de algemene voorwaarden staan!

Leuk? post

Plaats een reactie