Geen geklungel meer met een Iphone houder voor je fiets

Je ziet heel veel mensen die met een hand het stuur van de fiets vasthouden en in de andere hand hun Iphone vast hebben. Niet zo heel handig want met een hand valt het punt een niet mee om het scherm van je Iphone te bedienen en aan de andere kant mocht er onverwachts iets op de weg gebeuren waar je fietst dan valt het ook niet mee en moet je soms met een hand aan het stuur rare bewegingen maken om niet met fiets en al te vallen. Eigenlijk niet echt heel veilig. Wil je dat dit soort situaties en geklungel niet meer voorkomen. Dan kun je het beste een Iphone houder op je fiets monteren.

Geen geklungel en veiliger fietsen met een Iphone houder houder voor je fiets

Sommige mensen zie je op de fiets rare capriolen uithalen om hun Iphone uit hun broekzak te halen. Vaak kijken ze dan even niet goed waar ze precies fietsen en dit kan soms gevolgen hebben. Stel je voor dat je even niet goed oplet en je fiets per ongeluk tegen een voetganger aan of tegen een boom. Dit klinkt misschien wat overdreven maar dit zijn dingen die echt gebeuren als mensen rare capriolen uithalen om hun Iphone te pakken.

Geen gestunt meer met een iphone houder op de fiets

Dit soort geklungel is voorgoed voorbij als je een Iphone houder fiets gaat gebruiken. Dat is niet alleen een stuk veiliger fietsen maar ook heel erg handig. Je kunt je Iphone op deze manier ook veel gemakkelijker bedienen en er naar kijken of lezen. Het is daarom ook niet zo gek dat steeds meer mensen een Iphone houder op hun fiets monteren. Wil je ook veiliger fietsen en geen geklungel meer bevestig dan een iphone houder op je fiets.

Leuk? post