De beste UTP splitter om kabels te splitsen!

Om gelijk maar met de deur in huis te vallen, heeft u te weinig aansluitingen voor uw computer en of andere apparatuur die u wilt aansluiten? Dan is een UTP splitter vast iets voor u. Met een UTP splitter kunt u namelijk netwerkkabels splitsen in twee aansluitingen. Een UTP splitter is er in verschillende soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld uw eigen kleur kiezen. In dit artikel zal het, zoals u waarschijnlijk al raadt, over de UTP splitter gaan.

 

Een Switch en router in vergelijking met een UTP splitter

Vaak wordt er door mensen gedacht dat u met een UTP splitter vanaf één modem twee desktops kunt voorzien van internet, maar dit is niet het geval. Als dit is wat u wilt, zal er een UTP splitter en een switch en router nodig zijn. Op beide poorten van de router zal dan een switch en router aangesloten moeten worden, met daarbij een UTP splitter. Een UTP splitter wordtlogo dus vaak gebruikt in combinatie met een ander product. Het klinkt misschien lastig, maar dat valt erg mee. De medewerkers van InfraTEl willen u graag helpen en vertellen u precies hoe het moet.

 

UTP splitter van InfraTEL

De beste producten vindt u natuurlijk bij een BV die al langere tijd ervaring heeft. Zij weten wat de klant nodig heeft en weten welke producten het beste werken. InfraTEL heeft al meer dan 25 jaar ervaring en is de grootste technische groothandel in infrastructuur van telecom- en datanetwerken. Het aanbod dat zij hebben is dus ook nog eens erg groot. Het kan niet missen, dat zij voor u niet een passend product hebben. Bij InfraTEL staat de medewerkers altijd voor u klaar. Het vinden van de juiste UTP splitter kan namelijk nog best lastig zijn. Wilt u meer informatie over de UTP splitter? Bel dan gerust voor advies.

 

Leuk? post