Altijd bereikbaar met webmail van Ziggo

Heb jij een internetabonnement afgesloten via Ziggo, of denk je dat je dat gaat doen? Dan is het een goed idee om je te verdiepen in de speciale Ziggo webmail. Niet anders dan bij gebruikelijke maildiensten, zorgt deze provider ervoor dat jij altijd en overal bereikbaar bent via de mail. Op een gemakkelijke wijze kun ook jij gebruik maken van deze handige service. Veel mensen maken gebruik van bekende maildiensten als Gmail of Live, maar veel van hen weten niet dat je net zo gemakkelijk een mailaccount kunt beginnen bij je eigen provider.

Ziggo mail is overal beschikbaar

Bij Ziggo is de webmail erg goed te bereiken, waar je ook bent. Overal ter wereld kun jij zonder problemen inloggen op een computer met internet. Voor jou is het hoogstwaarschijnlijk al lang niet nieuw meer dat je je mail ontvangt op andere apparaten dan een computer. Je kunt bij deze provider meerdere e-mailadressen aanmaken, die je vervolgens op meerdere manieren kunt bezoeken. Je kunt gebruik maken van een browser, zoals Mozilla Firefox of Google Chrome, maar je kunt ook kiezen voor een speciaal mailprogramma, waarvan Microsoft Outlook ongetwijfeld de bekendste is.

Ziggo helpt je bovendien graag met het vakkundig beveiligen van je webmail, door middel van services zoals Bullguard, de virusscan die jouw mail te allen tijde weet te beschermen. Via de Ziggo website lees je precies welke instellingen er nodig zijn om de webmail zonder enig probleem te kunnen checken op bijvoorbeeld jouw smartphone. Zo weet je zeker dat jouw ervaring met deze dienst optimaal is.

Leuk? post