Adwords uitbesteden Groningen

Google Adwords blijft 1 van de meest gebruikte kanalen om online te adverteren. Het bereik is erg groot en je kunt een Adwords-campagne zo specifiek en uitgebreid maken als je zelf wilt. Het is mogelijk een adwords campagne zelf op te stellen en te beheren, maar ook uitbesteden van Google Adwords kan voor veel bedrijven een goede oplossing zijn. Offsource Internetdiensten, gevestigd in Groningen is expert in het beheren van Google Adwords campagnes. Hoewel we voor klanten uit het hele land werken en in meerdere talen is het beheren van adwords-campagnes in Groningen, Friesland en Drenthe de hoofdzaak.

Redenen om Google Adwords uit te besteden

  • Door expertise in te kopen bespaar je op de gemiddelde kosten per conversie
  • Er verandert veel in Google Adwords en vaak. Het beheren van een campagne is dan zeer tijdsintensief
  • Hoewel de basis van Google Adwords eenvoudig is, is het gebruiken van alle functionaliteit nodig om een campagne goed tot zijn recht te laten komen.
  • Een campagne heeft onderhoud nodig. Met name het optimaliseren van een Adwords campagne kan op lange termijn veel geld besparen.

Redenen om het zelf te doen

Zelf doen kan uiteraard ook en is in sommige situaties ook prima.

  • Je hebt een grote interesse in het programma en bent bereid er tijd aan te besteden
  • Je hebt ervaring met andere online kanalen
  • Je bent geen extra kosten kwijt aan beheer en optimalisatie

Uiteindelijk is het een bedrijfsbeslissing die moet bepalen of het uitbesteden van Google Adwords de moeite is.

Overweeg je Adwords uitbesteden Groningen, neem dan gerust contact op met Offsource Internetdiensten. Uiteraard Adwords-gekwalificeerd door Google en met ervaring op het gebied van uiteenlopende campagnes via diverse online kanalen.

 

 

 

Leuk? post