Plastic bekers voor vakantie?

Veel mensen gaan op vakantie om even heerlijk uit te rusten en even niks aan hun hoofd te hebben. Veel mensen voelen er dan ook niks voor om hun huisje, tent of caravan tijdens de vakantie schoon te moeten maken. Daar is het tenslotte geen vakantie voor. Vakantie is er om uren aan het strand te liggen, veel boeken te lezen en tot ’s avonds laat te borrelen. Maar als je een week of drie in vaak niet al te ruime tent of caravan verblijft, ontkom je er simpelweg niet aan. De verblijfplaats moet schoongemaakt worden. Wellicht dat dit ook wel voor sommige de reden is om lekker in een all-inclusive hotel te duiken. Gelukkig zijn er wat tips en tricks die ervoor zorgen dat je verblijfplaats wat langer schoon blijft en je minder hoeft schoon te maken. Denk bijvoorbeeld aan plastic bekers.

Minder afwas

Plastic bekers zorgen voor beduidend minder afwas. Ik denk niet dat dit verdere uitleg nodig heeft. Hoe minder je vuil maakt des te minder je hoeft af te wassen. En laten we eerlijk zijn, er zijn er maar weinigen die afwassen echt leuk vinden. Gelukkig heb je in iedere supermarkt wel plastic bekers en vaak is zelfs de campingwinkel wel voorzien van plastic bekers. De prijs ligt op de camping waarschijnlijk wel iets hoger daarom is het verstandig dat als je toch voor de grote boodschappen naar een supermarkt moet gelijk een voorraad plastic bekers mee te nemen.

Hergebruiken?

Sommige plastic bekers kun je waarschijnlijk wel hergebruiken. Let er alleen wel op dat als je iets zoetigs hebt gedronken er geen wespen op af komen. Zeker in de vakantielanden wat verder naar het zuiden wordt je niet blij van een halve wespenfamilie rond je tent. Het is daarom aan te raden om de plastic bekers na gebruik in een afgesloten vuilnisbak weg te gooien.

Leuk? post

Plaats een reactie