Viva Floors Pvc vloeren

Met een Viva Floors Pvc vloer haal je echte kwaliteit in huis.
Het assortiment bestaat uit 3 prachtige collecties die zich kenmerken door goede kwaliteit/prijsverhoudingen en bieden een scala aan kleuren. Viva Floors PVC vloeren heeft haar gehele collectie aangepast aan de wensen van de klant. Viva Floors heeft vloeren waar iedereen zich bij thuisvoelt. Mocht je gaan kiezen voor Viva floors dan haal je een hoogwaardige vloer in huis waar je trots op kan zijn!Hieronder worden de collecties nader toegelicht.

Select collectie

De Select collectie biedt een ruim aanbod van kleuren en houtdessins. Deze Pvc vloeren kunnen door de particulier gebruikt worden maar zijn ook geschikt voor licht commercieel gebruik. Dus in een kleine kantoorruimte met 2 medewerkers, zou deze Select collectie gebruikt kunnen worden. Een verrassende prijs voor de looks van een echte houten vloer.
De Select collectie heeft een 17-tal prachtige natuurlijke houtkleuren.

Balance collectie

Deze collectie heeft een 2.5 mm dikte en een sterke, harde toplaag van 0.55mm. Is geschikt voor commercieel en particulier gebruik. Een functionele vloer. Deze collectie is uitermate geschikt voor winkels, gezondheidszorg en recreatie. 27 Kleuren en in verschillende printen te krijgen.

Exclusive collectie

Met deze Pvc vloer kun je echt voor de dag komen. Prachtige houtkleuren, een goeie dikte en harde toplaag zodat deze collectie heel geschikt is voor commercieel gebruik en deze luxe vloer is niet te onderscheiden van een echte houten vloer. De zicht- en voelbare afwerking zorgt er voor dat je met deze vloer heel veel jaren kunt doen. De registerplanken zijn voorzien van een harde PU-laag zodat de vloer helemaal slijtvast is.
Een hele professionele vloer die bijna een leven lang meegaat!

Een 12-tal kleuren zorgen ervoor dat er keus genoeg is binnen deze collectie en dat de keus snel is gemaakt.

Zoals de gehele collectie van Viva Floor is ook deze collectie voorzien van het gecertificeerde keurmerk.

Leuk? post