TL LED verlichting

Veel mensen vragen zich af of het wel zo verstandig is om bestaande TL buizen te vervangen door nieuwe TL LED buizen. Mede door de snelle ontwikkeling in de LED verlichting is bestaande informatie inmiddels verouderd. Hoe zit het nou precies en wat zijn de voordelen ten opzichte van de bestaande TL buizen?

Voordelen TL LED verlichting

LED TL verlichting is zuiniger, heeft meer branduren, heeft geen last van flikkering (rustiger voor uw ogen), direct vol licht, geen UV-straling en is een onbreekbaar. Tevens bevat de TL LED buis geen zware metalen, heeft een hoog lumen per Watt, is TUV gecertificeerd en zeer scherpe prijs kwaliteit.

Verschillende types TL LED verlichting Om het verder heel simpel te houden maken we onderscheid tussen 2 varianten om over te stappen op TL LED verlichting. De TL LED buizen kunnen op 2 manieren worden vervangen. Namelijk de TL LED buis met een nieuwe meegeleverde starter (type A) of door middel van de VSA (voorschakelapparaat, type B ) in het bestaande armatuur om te bouwen. Dit laatste zorgt ervoor dat u het beste rendement uit uw TL LED buis haalt (de meest zuinigste variant dus). Echter wordt dit door de meeste mensen als hogere wiskunde gezien, wat helemaal niet zo moeilijk is als dat het klinkt

Lees meer op http://ledtl.nl

Leuk? post