Scandinavisch design

Scandinavisch design is helemaal hip en helemaal van nu! Maar wat maakt nou dat Scandinavisch design inmiddels ook in vele Nederlandse huiskamers de boventoon voert? Wij van Design Collect vinden vooral het ‘keep it simple’ concept van deze stijl erg prettig. De look van strak en modern gecombineerd met natuurlijk materialen straalt een enorme rust uit. Daarnaast horen we vaak dat mensen het hele strakke en moderne vaak wat ‘saai en leeg’ vinden. De combinatie met natuurlijke materialen die je terug ziet bij Scandinavisch design zorgt voor net dat beetje meer warmte.

Scandinavisch design

 

In de bovenstaande foto komt Scandinavisch design goed tot uiting. Uit dit sfeerbeeld blijkt eens te meer dat een minimalistisch interieur zeker niet kil hoeft te zijn. Je ziet dat de basis heel strak is, niet teveel tierelatijntjes. Door de warme houtkleuren van de tafels, de bar en de doorloop naar de andere kamer heeft dit huis toch een warm karakter gekregen. Een leuke bijkomstigheid van Scandinavisch design is dat het niet altijd duur hoeft te zijn. Zo heeft bijvoorbeeld het Nederlandse merk ‘Zuiver’ een hele leuke en betaalbare designcollectie met daarin vele Scandinavische invloeden. Ben je op zoek naar merken met een wat hogere kwaliteit? Zoek dan eens naar de merken Ferm Living of Bloomingville.

Is Scandinavisch nu een stijl die helemaal bij je past en heb je echt zin om uw eigen interieur nu eens grondig aan te pakken? Kijk dan eens op de site van Design Collect. Daar vind je een grote collectie designmeubelen. Bladerend door de collectie zul je zien dat deze shop veel te bieden heeft op het gebied van Scandinavisch design. Of je nu op zoek bent naar een mooie salontafel of een prachtige eetkamerset, Design Collect heeft allerlei designmeubelen en woonaccessoires en ze helpen je graag verder om jouw woonwens werkelijkheid te laten worden.

Leuk? post