Rolgordijnen trends van 2014

Rolgordijnen  Rolgordijnen zijn handig, functioneel en anno 2014 ook helemaal trendy. U kunt nu precies die rolgordijnen bestellen die perfect bij uw interieur, stijl en smaak passen. Fris uw interieur op met nieuwe, oorspronkelijke en stijlvolle rolgordijnen op maat!

Stel gemakkelijk online uw eigen, perfecte rolgordijnen samen

U kunt vandaag nog uw eigen rolgordijnen op maat laten maken via www.mijnrolgordijnen.nl Wij werken snel, eenvoudig en betrouwbaar! Rolgordijnen zijn globaal in te delen in drie hoofdcategorieën: transparant, half verduisterend en verduisterend. Binnen deze klassen heeft u volop keuze wat betreft kleur, maat, type stof en verschillende details. Op het gebied van die details kiest u bijvoorbeeld voor rolgordijnen op maat met een cassettte of zonder een cassette aan de bovenkant van het rolgordijn. Een andere optie is de bediening aan de linkerzijde of aan de rechterkant van het rolgordijn. Blauw, grijs, groen, rood en paars zijn zomaar wat voorbeelden van mogelijke kleuren die er zijn. En dan zijn er ook nog donkere en lichte tinten. Verduisterende rolgordijnen zijn tegenwoordig écht verduisterend. Door verduisterende rolgordijnen te plaatsen, zorgt u ervoor dat u uw kamer (vrijwel) volledig kunt verduisteren. Als tip geven wij altijd mee de verduisterende rolgordijnen zo mogelijk op aanwezige kozijnen te monteren. Op die manier krijgt licht ook vanaf de zijkanten geen kans.

Rolgordijnen zijn voor alle soorten kamers geschikt!

Doordat rolgordijnen tegenwoordig zo stijlvol en modieus zijn, kunt u ze in iedere kamer ophangen! Thuis in uw slaapkamer, de keuken en de kinderkamers bijvoorbeeld. Maar ook op het werk misstaan rolgordijnen op maat in het geheel niet. Gordijnen zijn belangrijke accenten van uw inrichting. The finishing touch als het ware! Door nu voor nieuwe rolgordijnen op maat te kiezen, frist u in één keer uw hele huis op. En wat denkt u ervan de rolgordijnen af te wisselen met bijvoorbeeld sfeervolle houten jaloezieën of strakke aluminium jaloezieën? Al heel wat klanten zijn u voorgegaan in het online bestellen van eigen rolgordijnen op maat. Zowel transparante, half verduisterende als verduisterende rolgordijnen op maat. Uit de feedback die wij krijgen, blijken onze klanten uitermate tevreden. Ze waarderen ons met het hoge cijfer 9+. En dat heeft te maken met onze kwalitatief hoogwaardige producten, de altijd scherpe en concurrerende prijzen, de snelle levering en het persoonlijk advies.

Heeft u nog vragen of extra info nodig voordat u uw eigen, originele rolgordijnen op maat samenstelt? Wij horen graag van u en zien u bestelling graag tegemoet!

Leuk? post