Raamfolie zonwering

De zon schijnt op uw scherm, de ruimte wordt warm, de productiviteit daalt, herkent u dit? De oplossing voor deze problemen is raamfolie! Zonwerende raamfolie houdt tot wel 80% van de zonnewarmte tegen. Ontdek hieronder de verschillende mogelijkheden.

 

1. Neutraal zonwerend raamfolie

De neutraal getinte raamfolie is de perfecte keuze als u de zon wilt blokkeren maar toch inkijk wenst. De neutrale folie is uitermate geschikt voor onder andere een etalage of woonhuis. De folie bevat metaaldeeltjes die het zonlicht en de schadelijke UV-straling weerkaatst. U kunt op deze manier flink besparen op uw energierekening!

 

2. Donker getint zonwerend raamfolie

Heeft u liever geen inkijk maar wilt u toch de zon en warmte weren? Dan is donker getint zonwerend raamfolie iets voor u! De donker getinte folie minimaliseert de inkijk en heeft een hoge warmtewering van maar liefst 61%. Daarnaast heeft deze folie ook een architectonische verbeterende functie op alle gebouwen. Deze folie biedt daarom voordelen voor zowel de binnen als buitenkant van het gebouw.

 

3. Spiegelend zonwerend raamfolie 

Naast inkijk en beperkte inkijk bestaat er ook nog de mogelijkheid de inkijk volledig weg te nemen. Zonwerend spiegelfolie is aan de buitenzijden spiegelend waardoor men zichzelf ziet in plaats van naar binnen kijkt. Aan de binnenzijde is de folie een tint donkerder dan normaal helder glas waardoor je nog gemakkelijk naar buiten kunt kijken. Zonwerende spiegelfolie is de meest effectieve raamfolie welke de hoogste resultaten biedt.

 

Andere doeleinden raamfolie

Zoals aangegeven kunt u raamfolie voor veel doeleinden gebruiken. Wilt u uw ramen laten opvallen met decoratieve raamfolie, wilt u de veiligheid en privacy verhogen met behulp van veiligheidsfolie of wilt u de productiviteit verhogen van uw werknemers met zonwerende raamfolie? Alles is mogelijk! Bekijk nu alle mogelijkheden op http://www.raamfolieconcurrent.nl/.

Leuk? post