Raambeslag

Naast het hebben van een mooie deur en daarnaast mooi deurbeslag, is het natuurlijk ook handig om mooi raambeslag te hebben. Raambeslag zijn alle dingen die je kunt vinden aan hang- en sluitwerk voor ramen. Voorbeelden hiervan zijn dus raamgrepen, raamuitzetters of draaikiepsluitingen of raambeslag met sleutel. Onder raambeslag valt ook bijzetsloten. Dit zijn extra sloten die je bijvoorbeeld op een raam of een deur kan zetten.

Het mooiste is natuurlijk als uw raambeslag in dezelfde stijl is als uw deurbeslag. Zo combineren de twee goed met elkaar. Vaak zijn deze twee verschillende aspecten wel met elkaar te combineren. Er zijn namelijk zoveel verschillende merken en stijlen, dat de keuze bijna eindeloos is.

Het raambeslag kan voor vele verschillende ramen gebruikt worden. Het kan natuurlijk gebruikt worden voor een gewone draairaam, maar ook voor schuiframen en klepramen. Er is dus raambeslag te vinden voor elke raam in uw huis.

Ook zijn er veel verschillende merken wanneer het komt op raambeslag. Daardoor kan er zo nu en dan weleens wat verschil zitten in de kwaliteit van het raambeslag, maar over het algemeen krijgt u veel kwaliteit voor een goedkope prijs. Doordat er zoveel verschillende merken zijn, heeft u natuurlijk ook veel keus. Het raambeslag komt in veel verschillende soorten en maten en daardoor is er sowieso een raambeslag te vinden voor de ramen in uw huis.

Doordat het raambeslag in zoveel verschillende maten en soorten komt, is het natuurlijk het leukst om dit te combineren met het deurbeslag. Zo kan u bijvoorbeeld met een metalen deurbeslag er ook voor zorgen dat u een metalen raambeslag krijgt. Maar u kunt bijvoorbeeld ook voor iets heel anders kiezen voor het raambeslag. Zo kunt u ook eindeloos door combineren. Doordat er zoveel verschillende combinaties mogelijk zijn, is er sowieso iets wat bij uw deurbeslag past. En natuurlijk ook bij uw eigen smaak, want dat is altijd nog het belangrijkste!

Leuk? post