Muurstickers van Tenstickers

Verwacht je een baby en ben je bezig met de inrichting van de nieuwe babykamer of ben je net bezig met het herdecoreren van de slaapkamer van je kind?

Het is niet altijd even gemakkelijk om een persoonlijke en unieke toets te geven aan de slaapkamer van je kind. Je kan proberen de slaapkamer te versieren met mooie posters of iets leuks te schilderen op de muren. Maar waarom zou je het zo proberen als het ook veel sneller, makkelijker en beterkoop kan?

Bij de inrichting van de slaapkamers van kinderen wordt er steeds meer gebruik gemaakt van muurstickers. Het is zeer makkelijk aan te brengen, ze bestaan in alle soorten designs en zijn in alle kleuren verkrijgbaar.

In het begin van 2015 wist Tenstickers 3 nieuwe producten toe te voegen aan hun aanbod muurstickers voor de kinderkamer namelijk; krijtbordstickers, groeimeter-stickers en naamstickers.

De krijtbordstickers zijn vervaardigd in een speciaal vinyl wat het mogelijk maakt de sticker te gebruiken als een krijtbord. De groeimeter-stickers zijn zeer leuk en handig om de groei van uw jonge kinderen bij te houden en  de naamstickers zorgen voor de persoonlijke toets in de slaapkamer. Bij Tenstickers vindt je meer dan 2400 designs waaronde een groot deel bestemd zijn voor de decoratie van de speelhoek of slaapkamer van uw kind. Uw kinderen zullen dolgelukkig zijn met hun nieuwe kamer!

Bekijk  hier de collectie van Tenstickers voor de kinderkamer: http://www.tenstickers.nl/stickers-van/kinderen/

Leuk? post