Muurstickers in de babykamer

Muurstickers zijn er in alle soorten, kleuren en maten. Er zijn muurstickers waarmee je je hele muur bedekt maar er zijn ook muurstickers die heel klein zijn. Bij StickerQueen vind je altijd wel een muursticker in de juiste grootte en kleur. Muurstickers kunnen overal echt een toevoeging zijn maar zijn meer dan ideaal voor in de babykamer. Dat komt omdat je kunt kiezen voor een muursticker typisch voor baby’s en als je klaar bent voor iets anders verwijder je de muursticker gemakkelijk en je ziet er niks meer van. De verschillende muurstickers vind je hieronder!

Muurstickers met dieren

Iets wat heel leuk is en zeker voor de babykamer zijn muurstickers met dieren erop. Je kunt voor kleine dieren zoals een vogel kiezen of voor grote dieren zoals olifanten, leeuwen of zelfs apen. Je kunt er zelfs voor kiezen om meerdere en verschillende dieren op de muur te plakken. Superleuk zodat je kindje gelijk in aanraking komt met de natuur. Je kunt zelfs heel de babykamer in het thema van de natuur doen.

Grafische muurstickers

Iets wat steeds populairder wordt in de wereld van de muurstickers zijn grafische muurstickers. Dit zijn muurstickers met een grafische print, zoals stippen, driehoeken, etc. je kunt ervoor kiezen om ze onder elkaar te plakken maar je kan ze ook voor een speelser effect door elkaar heen plakken.

Muurstickers die licht geven in het donker

Je kent het begrip vast wel; glow in the dark. Wist je dat er ook muurstickers zijn die licht geven in het donker. Overdag laden ze op door het daglicht en wanneer het donker begint te worden geven ze een lichtgevende gloed. Dit is dus een super alternatief voor een nachtlampje. Ook deze soort muurstickers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. Natuurlijk hoeven ze niet per se in de babykamer maar zouden ze ook leuk kunnen zijn voor andere kamers in het huis.

Niet te dichtbij

Een tip die misschien wel handig is om te weten is dat het beter is als de muursticker niet te dicht bij het bed van het kindje hangt, mocht je kindje dan iets ouders zijn willen ze overal aan zitten en hun tandjes in zitten. Dit kan bij een muursticker gevaarlijk zijn omdat het natuurlijk geen natuurlijk materiaal is. Het is dus beter om de muursticker op een muur te plakken waar het ledikantje niet tegen aan staat.

Leuk? post

Plaats een reactie