Meubels huren

U kent het wel, u gaat op uzelf wonen en wilt een paar meubels kopen. Of misschien vindt u het gewoon weer eens tijd voor nieuwe meubels. Maar vaak zijn meubels van topkwaliteit te duur om aan te schaven terwijl u de kwaliteit toch wel erg belangrijk vindt. Want straks moet u over 2 jaar weer nieuwe meubels kopen. Dat wil niemand toch? Misschien is het daarom interessant om u is te gaan verdiepen in het huren van meubels. Als u namelijk meubels huurt heeft u goedkope meubels die van topkwaliteit zijn en hebt u genoeg van uw interieur en wilt u weer eens wat nieuws dan is het ideaal als u de meubels heeft gehuurd. Maar daarnaast is het ook interessant om meubels te huren als u bijvoorbeeld een tijdelijke woning heeft of u bent in Nederland als expat.

 

Breed assortiment aan meubels

 

Omdat wij iedere klant willen helpen beschikken wij over een breed assortiment. U kunt bij ons terecht voor de basis meubels maar ook voor een zeer uitgebreide woninginrichting. Ons experts van Moving-In willen u ook graag helpen bij het kiezen van meubels die perfect bij u passen. Bent u bijvoorbeeld geremigreerd of geïmmigreerd dan snappen wij bij Moving-In dat u veel moet regelen. Hierbij willen wij u helpen door één grote zorg uit handen te nemen. Namelijk de inrichting van uw huis. Aanschaf, transport, installatie etc. Moving-In realiseert het snel en voordeling.

 

Ook is meubelverhuur zeer interessant voor verhuurmakelaars want geef toe als u een potentiële huurder het huis laat zien is het belangrijk dat er nieuwe, stijlvolle meubels van topkwaliteit staan en niet de gebruikt, smerige meubels van de vorige bewoner. Dus ook verhuurmakelaars kun bij ons terecht.

 

Het huren van meubels steeds populairder

 

Het huren voor meubels wordt steeds populairder. Steeds meer particulieren en bedrijven maken hier gebruik van. Waar voorheen enkel bedrijven gebruik maakten van de optie om meubels te huren zien we dat er steeds meer particulieren ook meubels gaan huren. Particulieren gaan meestal meubels huren omdat ze tijdelijk andere woonruimte hebben of om een huis dit nog niet verkocht is aan te kleden, om zo de verkoop proberen te bevorderen. De laatste 3 jaar is het aantal bedrijven dat meubels verhuurd bijna verdriedubbeld. Het aantal meubels wat de laatste drie jaar zijn verhuurd is ruim verdubbeld. De verwachting is dan ook de groei nog lang niet uit de markt is en dat erin de komende jaren steeds meer meubels verhuurd gaan worden!

 

Leuk? post