Laminaat Gouda

Wie zijn wij?

Wij zijn Parket Specialist Gouda. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten vloeren: kurk, vinyl, laminaat en lamel- en houtparket. Doordat wij een aantal soorten verkopen weten we er veel van af. Onze specialisme ligt dus ook daar, bij ons kleine assortiment vloeren! Door een klein assortiment te hebben weten wij veel en kunt u veel! Laminaat Gouda is er voor al uw vloeren.

 

Al meer dan 20 jaar zijn wij dé Parket Specialist. In 1950 is onze winkel ontstaan en deze is inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf, waar veel klanten komen en tevreden gaan én terugkomen! En dat is waar wij voor gaan!

 

Toe aan een nieuwe vloer?

Is uw woning toe aan een nieuwe vloer? Laten we een vloer als voorbeeld nemen. Bent u bekend met laminaat? Of heeft u ander vloermateriaal in uw woning liggen? Kan natuurlijk ook, des te beter is het om laminaat te leren kennen. Laminaat Gouda is de beste keus.

 

Waar bestaat een laminaat vloer uit?

Laminaat lijkt op hout, maar is geen echt hout. De bovenste laag is een laag die transparant is. Dit zorgt ervoor dat de decor, het houtpatroon, bescherming heeft. Deze laag zorgt ervoor dat de laminaat slijtvast is en beter bestand is tegen warmte. De tweede laag is het houtpatroon, ook wel het decor. Dit zorgt er dus voor dat je het idee krijgt dat het een houtenvloer is, terwijl het papier is met patroon. Hieronder zit de drager. Dit bestaat uit melamine en is ter bescherming tegen onder anderen vocht. De onderste laag is de contra laag. Deze laag is de grootste laag. Het is een, onder hoge druk, samengeperste laag. Deze laag zorgt voor stevigheid en stabiliteit.

 

Contact

Bent u benieuwd of laminaat in uw huis de juiste vloer is? Neem contact met ons op. Op de website kunt u de verschillende laminaatvloeren zien. Wilt u ze liever met eigen ogen zien? Dit is mogelijk! Kom langs in de winkel! Ons adres is Veerstal 32, Gouda. Tot ziens in onze winkel!

Leuk? post