Kom goed voor de dag met een cadeau in zinken emmers

Op zoek naar een leuk relatiegeschenk? Denk dan eens aan zinken emmers! Een zinken emmer is stevig en bovendien erg duurzaam. Nadat iemand een geschenk heeft ontvangen, zal de zinken emmer nog jaren mee kunnen gaan en kunnen dienen voor een ander doel. Met de jaren worden de zinken emmers alleen maar mooier. Als ze buiten staan gaan ze een beetje roesten, wat een mooi robuust karakter geeft. Vanwege de duurzaamheid worden de emmers voor allerlei doeleienden gebruikt. Als geschenk set is het dus ook heel goed op zijn plek. Als je een leuke geschenkverpakking wilt opzetten, dan zijn zinken emmers een goed uitgangspunt. Ze zijn verkrijgbaar in vele verschillende soorten en maten. De inhoud kan variëren van 5, 8 of zelfs 12 liter. Het leuke is dat de zinken emmers van 5 liter verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. De leverbare kleuren zijn blauw en groen en roze en oranje. Wil je iemand bedanken voor een leuk dagje koningsdag vieren? Geef dan een oranje emmertje cadeau!

 

Opties

Als je een fles wijn of bier in de emmer wilt geven, zal de bodem eerst opgevuld moeten worden met een opvulmateriaal. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Het is net wat het beste bij het design van het cadeau past. Je kunt gebruikmaken van houtwol, wat goed past bij specialbiertjes of een goede fles wijn. Daarnaast zijn er ook opties voor cellofaanwol of papierwol. Papierwol past ook goed bij het karakteristieke karakter van de zinken emmers

 

Jongeneel

Jongeneel verpakkingen verkoopt zinken emmers. Ze zijn af te nemen in een minimale afname van 12 stuks. De emmers zijn heel voordeling, maar hebben wel een erg mooie uitstraling. Wil jij dus goed voor de dag komen met een mooi cadeau? Bestel jouw geschenkverpakkingen dan bij Jongeneel Verpakkingen. Naast emmers zijn er ook kistjes, kratten en ander verpakkingsmateriaal leverbaar.

Leuk? post

Plaats een reactie