Je woonruimte personaliseren

Heb je genoeg van de kale saaie muren in je huis en is het tijd voor iets nieuws? Door de muren te personaliseren geeft je een eigen draai aan je woning en creëer je gemakkelijk een fijne sfeer. Het personaliseren van je woning kun je op vele manieren doen, maar de leukste manier is met muurstickers van Sticker Queen. De mogelijkheden van deze muurstickers worden in dit artikel uitgelegd.

Gepersonaliseerde muurteksten

Het is een leuk idee om je muren te beplakken met de namen van je kinderen of een quote die je erg aanspreekt. Ook huisregels, spreuken en inspirerende teksten zijn erg populair. Een ander idee is het gebruik van teksten die erg bij die bepaalde woonruimte passen. Denk bijvoorbeeld aan de naam van je kind in de kinderkamer, de naam van je hond boven het hondenhok en je favoriete gerecht in de keuken. Het is tegenwoordig heel simpel om je eigen muurstickers te ontwikkelen en te laten produceren. Denk bijvoorbeeld uit een eigen formaat, lettertype en kleur. Zo ben je altijd verzekerd van een originele muurdecoratie, welke je na slechts enkele minuten op je muur hebt geplant en relatief gemakkelijk weer kunt verwijderen.

Hoge kwaliteit muurstickers

De nieuwste generatie muurstickers zijn gemaakt van hoge kwaliteit PVC, waardoor je ze gemakkelijk van het vel af kunt halen en op de muur plakken. Zo is de complete stijl van je woonruimte in enkele minuten naar eigen wens aangepast. Wanneer je genoeg hebt van de stickers kun je ze op een eenvoudige manier van de muur verwijderen zonder permanente schade te veroorzaken.

Muursticker trends

Muurstickers zijn nog steeds in populariteit aan het stijgen. We zetten de populairste muurstickers voor je op een rijtje.

Inspirerende teksten en quotes

Inspirerende teksten en quotes doen het goed in elke woonruimte. Motiveer jezelf om uit bed te komen door een tekst op de muur te plakken en motiveer jezelf om dingen te ondernemen door een tekst boven de televisie te plakken. Je kunt natuurlijk een bekende quote gebruiken, maar je kunt er ook voor kiezen om zelf een tekst te verzinnen. Zo is je woning echt op geheel zelf bedachte wijze gepersonaliseerd.

Fotolijst boom

De fotolijst boom is perfect voor in de woonkamer. De boom bedekt al snel de hele muur en je kunt hem verder decoreren door foto’s in de sticker te plakken.

Groeimeters voor kinderen

Een ander leuk concept is de groeimeter. Door de groeimeter op de deur of op de muur te plakken kun je elk jaar zien hoeveel je kind gegroeid is. De gemiddelde groeimeter gaat tot ongeveer 1.50 meter.

Er zijn oneindig veel mogelijkheden met de muurstickers van Sticker Queen. Groot, klein, zwart, oranje, alles is mogelijk. Met deze muurstickers is je huis in no-time omgetoverd tot een inspirerend en origineel geheel.

Leuk? post