Investeer in een appartement in Spanje

De rentestand is op een historisch dieptepunt beland. Het oppotten en dus sparen van geld heeft steeds minder nut, aangezien de rente die je betaalt over een te groot eigen vermogen op het moment hoger ligt dan de rente die je ontvangt bij de bank. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel Nederlanders op zoek zijn naar investeringsmogelijkheden die zorgen voor structureel hogere inkomsten.

Je kunt gaan beleggen en/of een deel van de hypotheek aflossen, maar je kunt ook investeren in vastgoed. Ondanks de neergaande spiraal in de afgelopen jaren is de trend van stijgende huizen- en appartementenprijzen inmiddels weer ingezet. Dit geldt niet alleen in Nederland maar ook in andere landen in Europa. De stijgende prijzen zorgen ervoor dat het steeds interessanter kan zijn om te investeren in vastgoed, zoals een appartement of een huis.

Nu de vakantieperiode is aangebroken kan de aanschaf van een appartement, in bijvoorbeeld een land als Spanje, als interessante optie in beeld komen. Buiten het financiële aspect om, behoud je namelijk het recht om het gehele jaar door te kunnen genieten van een vaste vakantieverblijfplaats. Kijkende naar het financiële aspect dan bestaat niet alleen de kans om het appartement in de tussentijd te verhuren, maar ook dat bij verkoop van het appartement de waarde ervan in de loop der jaren zal zijn gestegen. Het is dus een erg interessante vorm van investeren, rendement én genieten.

Het appartement te koop Spanje aanbod is bovendien immens. Dat zorgt er ook voor dat je een goede onderhandelingspositie hebt en je interessante investeringsobjecten kunt vinden. Bekijk bijvoorbeeld eens de website van ImmoVario, waarbij een zeer uitgebreid aanbod aan koop appartementen en huizen kan worden gevonden in alle gebieden van Spanje.hu

Leuk? post