Hordeuren een must voor de zomer

Het komt u ongetwijfeld erg bekend voor. Het warme weer is dan eindelijk aangebroken en u wilt uw huis af en toe van frisse lucht voorzien door uw deuren open te zetten. Het vervelende is echter dat er vliegen, muggen en wespen uw huis komen bezoeken. In dat geval kan het plaatsen van hordeuren een ideale oplossing zijn.

Een hordeur is ideaal om uw van frisse lucht te voorzien en daarnaast ook nog eens al het ongedierte buiten uw deur te houden. Het weerhoudt de allerkleinste insecten ervan om uw huis te betreden. Daarnaast zijn er enorm veel partijen die uw hordeur op maat kunnen maken. U kunt zelf de maten opmeten en vervolgens doorgeven aan de leverancier.

Het kiezen van uw hordeur

Het kiezen van een hordeur kan nog weleens lastig zijn voor sommigen. Er is namelijk enorm veel aanbod en daarnaast enorm veel leveranciers van hordeuren. Bepaal als waar u de hordeur wilt gaan plaatsen en welke type hordeur het beste hierbij past. Bij het kiezen van uw hordeur kunt u ook de keuze van gaas bepalen. Er zijn onder andere speciale gazen voor mensen met hooikoorts.

Plissé hordeur

In vergelijking met vroeger zijn ook de hordeuren moderner geworden. Vroeger waren er bijvoorbeeld alleen pendeldeuren met gaas gespannen of waren er trekdeuren die keihard openklapten als ze per ongeluk werden losgelaten. Tegenwoordig kunnen er hordeuren op maat worden gemaakt. De plissé hordeur is een prima voorbeeld van deze ontwikkeling. Het gebruik van de hordeur is vele malen gemakkelijk ook kan deze hordeur kan op maat worden gemaakt en daarnaast ook worden voorzien van speciaal gaas zoals een pollenbestendig gaas die gemaakt is voor mensen met hooikoorts.

Bekijk de website van een expert

Het opmeten is het belangrijkste gedeelte. Vooral als u ervoor kiest om dit zelf te doen en een online bestelling te plaatsen. Het is een proces wat wel vaker fout wordt gedaan. Bekijk hiervoor dus goed de website van een expert in vliegenramen of horren. Hierbij staat precies hoe het kozijn opgemeten moet worden voordat u uw hordeur kan bestellen.

Leuk? post

Plaats een reactie