Hoe herken je een goede makelaar?

Het verkopen van een woning is voor veel mensen niet iets wat ze dagelijks doen. Om deze reden raden we je aan om geen geld te besparen als je een goede makelaar wilt inhuren. Hoewel de markt de laatste tijd aantrekt, is het nog altijd zo de kwaliteit van een verkoopmakelaar ervoor kan zorgen dat je woning snel wordt verkocht.

Promotie

Ten eerste is het zo dat een makelaar moet zorgen voor veel aandacht. Hoe meer je woning in de spotlight staat, hoe meer potentiële kopers je zult bereiken. Staat je woning volop in de sportlight, dan is de kans groot dat deze snel wordt verkocht. Als je een makelaar tegenkomt waar dit niet het geval is, dan kun je maar beter verder zoeken. Het begint overigens niet alleen met aandacht. Er moeten professionele foto’s worden gemaakt en ook de verkooptekst moet aansprekend zijn. Zonder deze twee factoren zal de verkoopadvertentie op het internet er niet aantrekkelijk uitzien en zullen mensen sneller wegklikken.

Kennis

Een makelaar moet natuurlijk vooral kundig zijn. Een makelaar die zeker de kennis in pacht heeft is Van Breukel makelaar. Zij zullen je altijd attenderen op eventuele verbeterpunten om je woning zo snel mogelijk te verkopen. Stel dat er bepaalde ruimten in je woning zijn die er niet echt florissant uitzien, dan zal deze makelaar je bijvoorbeeld adviseren om eens een verfkwast in de hand te nemen, zodat dat ene kamertje er wat representatiever uit zal zien. Hierdoor is de kans groter dat je woning sneller wordt verkocht.

Leuk? post