Gevel reinigen?

Schoonmaakservice R. de Jong

Wilt u uw gevel reinigen? Of heeft u liever dat een deskundig bedrijf dit voor u doet? Dat kan! Schoonmaakservice R. de Jong helpt u hierbij! Wij willen klanten tevreden zien. Wij maken dagelijks schoon om en rond gebouwen, en dan gaat het vooral om bedrijven. Ziekenhuizen, scholen en kantoren. En misschien binnenkort bij u!

Iedereen vind het fijn om een goede indruk te hebben en te maken op een ander. Zeker als het gaat om de klant. Indrukken worden niet alleen gegeven door de binnenkant van een gebouw, bijvoorbeeld vriendelijke mensen of schone kantoorruimtes, maar ook de buiten kant. Schone ramen, schone en nette parkeerplaats, maar ook de gevels horen hierbij.

 

Schade

Uw gevel reinigen is niet alleen belangrijk voor de uitstraling van het gebouw of het bedrijf. Het reinigen is voor meer dingen noodzakelijk.

Niemand wil schade hebben aan zijn of haar pand. Door de gevels te reinigen houd je schade tegen.

Bij schade kunt u denken aan schade aan de gevel zelf maar ook aan de muren van het gebouw. Het is belangrijk dat er dan actie ondernomen gaat worden, voordat er al teveel schade is.

 

Wat doen we?

Vraagt u zich af wat wij dan doen wanneer wij uw gevel reinigen? Wij vertellen het u!

We verwijderen alles wat niet op de gevel hoort. Hier bij kunt u denken aan vervuiling en aanslag zoals algen, mos en roet. Het verwijderen doen wij met een hogedrukreiniger.

 

We kunnen de gevel ook voor u doordrenken, ook wel impregneren. Dit betekend dat de gevel niet meer aangetast zal zijn maar dat het juist makkelijk verdwijnt. Dit houd in dat het ook niet doordrenkt naar de muren van het gebouw.

 

Contact

Heeft u vragen over uw gevel reinigen? U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0348 – 563562 of te mailen naar info@rdejongschoonmaakservice.nl. Wij helpen u graag bij uw vragen.

Leuk? post