Je eigen bank ontwerpen

Stel je voor, je hebt eindelijk je droomhuisje gevonden en nu is het tijd om het te gaan inrichten. Qua meubels begin je met het uitzoeken van de bank om vervolgens de rest hierop af te stemmen. Ondertussen ben je al weken aan het zoeken naar de perfecte bank maar je komt maar niks tegen wat geschikt is en wat je leuk vindt. De stress slaat toe, want het is eigenlijk al tijd om de overige meubels te gaan bestellen. Hoe ideaal zou het dan zijn om je eigen bank te kunnen ontwerpen?

Hoe gaat het in zijn werk?
Als dit je bekend in de oren klinkt, dan is het een idee om je eigen bank te ontwerpen. Op deze manier weet je zeker dat de bank volledig naar jouw smaak is en dat hij overal bij past. Je kunt nu je eigen Scandinavische designbank ontwerpen. Een designbank is nooit verkeerd om in huis te hebben. Al helemaal niet als je hem zelf hebt ontworpen. Als je je eigen bank wilt gaan ontwerpen, kun je in het online tekenprogramma Homecreator een keuze maken uit verschillende groottes, uit 200 stoffen- en ledersoorten, uit armleuningen en uit pootjes. Ga voor een strak design of juist voor een comfortabele, gezellige bank. Voor iedere smaak is er voldoende keus. Ook kun je kiezen uit slaapbanken. Denk aan een designbank die je om kunt toveren tot een heerlijk bed, ideaal voor in bijvoorbeeld een stijlvolle loft.

Voordeel designbank
Het voordeel van het aanschaffen van een designbank is dat je dan een origineel stuk in je huis hebt staan wat bijna niemand anders heeft, zeker als je het zelf hebt ontworpen. Ook doe je een waardevolle investering, want een designmeubel wordt met de dag meer waard. Wie weet kun je het ooit nog voor meer geld verkopen, mocht je het echt nodig hebben. Niet onbelangrijk is dat een designmeubel kwaliteit uitstraalt. Een kwalitatief goede meubel die opvallend, mooi is en ook nog eens comfortabel is, is heel veel waard. Designmeubels hoeven ook niet belachelijk duur te zijn, want het grootste deel van de designmeubels is goed betaalbaar. Ontwerpers moeten hun meubels immers ook kwijt kunnen.

Als je je zelf ontworpen bank eenmaal binnen hebt, is het tijd om je overige meubels te gaan bestellen. Leuk is om een mix te hebben van designmeubels en gewone meubels. Zo ben je niet gelijk al je spaargeld kwijt aan meubels, maar heb je wel een aantal gave en originele stukken in huis staan.

Leuk? post

Plaats een reactie