Dakisolatie specialisten

dakisolatie-expertsWil je veel geld besparen? Neem dan eens contact op met dakisolatie specialisten die je precies kunnen vertellen hoeveel geld je kunt besparen. De makkelijkste manier van geld verdienen is door het te besparen. Wist je dat je met dakisolatie net zo veel kunt besparen als 9% rente op je spaarrekening?

 

Warmte gaat omhoog

Wie een beetje thuis is in de natuurkunde weet dat warmte opstijgt. Denk maar aan een luchtballon. Zo gaat ook de warmte in een woning omhoog en zoek in feite het hoogste punt op. Het dak is bij een huis het hoogste punt. Als het dak niet geïsoleerd is dan ontsnapt de warmte en raakt het in feite verloren. Wanneer het dak geïsoleerd is dan houdt je de warmte binnen en hoef je minder te stoken. Dit levert je dus een forse besparing op. Vooral in de winter wanneer je bij koude dagen harder moet stoken, zul je merken dat je met een geïsoleerd dak veer sneller de temperatuur bereikt en daardoor stookkosten bespaart. Naast het feit dat het een verspilling van energie en geld is, wordt het milieu daarentegen ook meer belasting omdat er meer gaswinning plaats moet vinden om de CV ketel weer te voorzien van gas.

 

Dakisolatie houdt warmte tegen

dakisolatieKen je het probleem dat het in de zomermaanden zo gigantisch heet is op zolder? Dakisolatie helpt daar tegen. Niet alleen wordt de warmte binnen gehouden en de kou buiten, maar op warme zomerdagen wanneer de zon 8 uur lang op het dak schijnt komt er minder warmte binnen. Dakisolatie houdt de warmte in feite dus ook buiten waardoor de zolderruimte koeler blijft. Ook hier wordt geld bespaart omdat je minder snel een airco of ventilator hoeft in te zetten om het verblijf in de ruimte dragelijk te maken. Dakisolatie verhoogt het comfort dus zowel in de zomer als wintermaanden.

Dakisolatie specialisten kunnen vaak snel en eenvoudig een berekening maken hoeveel geld jij gaat besparen. Een berekening is in veel gevallen kosteloos dus wat heb je te verliezen?

 

Leuk? post