Creëer je eigen man cave

Het is wetenschappelijk bewezen dat mannen een eigen plekje in huis nodig hebben om zich af en toe even terug te kunnen trekken om even alle stress en dagelijkse dingen om hen heen te vergeten. Al is het maar een plek om even een spelletje te kunnen spelen, een boek te lezen of gewoon een powernap. Daarnaast vinden veel mannen het ook fijn om een eigen plek te hebben waar ze met vrienden gewoon helemaal zichzelf kunnen zijn en lekker gek te doen.

Eigen ruimte

Het zou helemaal heerlijk zijn als je een eigen ruimte in huis hebt waar je een comfortabele grote bank hebt waar je lekker onderuitgezakt kan zitten. Voor je staat een groot televisiescherm met in de kast natuurlijk een spelconsole waar je even de dag kan verwerken of eventueel je frustraties kan uiten op een avondje Fifa. Dit is allemaal kleinschalig, maar voor de mannen die genoeg ruimte over hebben voor een echte man cave.

Waarom zelf bouwen?

Sommige mannen hebben de handen om zelf een hele man cave te bouwen, dan moet je denken aan het in elkaar zetten van een bar, de elektriciteit en domotica installeren en het stuccen van de wanden. Helaas is niet elke man even handig, maar ook daar zijn oplossingen voor om een man cave te bouwen die helemaal aan je wensen en eisen voldoet. Namelijk aannemersbedrijf Rudy Vermeeren is ook gespecialiseerd in het verbouwen en bouwen van een man cave.

Bar

Ben je van plan om een bar neer te zetten waar je lekker kan hangen met wat vrienden en genieten van de nodige biertjes? Of houd je juist van wat sterkere dranken? Een bar is in dit geval niet compleet zonder een grote vitrine om al die flessen drank in op te slaan. Dat bouwen is nog niet het grootste probleem. Het lastigste is het installeren van de elektricitiet en de verlichting. Daar zijn echte vakmannen voor nodig om deze helemaal in te stellen zoals jij het wilt.

Inbouw

Ben je niet van plan om een bar neer te zetten, maar wil je er wel een gave ruimte van maken, dan wil wat stucwerk en een nieuwe vloer al een hoop oplossen. Ook dit werk kan allemaal worden gedaan door aannemersbedrijf Rudy Vermeeren. Een echte man cave heeft natuurlijk ook een mooi geluidssysteem nodig, het liefst moet dit allemaal mooi weggewerkt zijn, zodat je die lelijke draden ook niet allemaal ziet. Een dik 5.1 systeem met speakers overal in de kamer, zodat je een echte thuisbioscoopervaring hebt voor tijdens een film of juist tijdens het gamen, zodat je er helemaal in opgaat.

Jarenlange ervaring

Je hoeft niet moeilijk te denken om bepaalde klussen werkelijkheid te maken, je kan dit ook voor je laten doen door aannemersbedrijf Rudy Vermeeren. Met jarenlange ervaring op het gebied van bouwen, interieur, verbouwen, tuininrichting en heel veel andere diensten kan ook jij van jouw droom realiteit maken.

 

Leuk? post