Binnen genieten van het buitenleven

De tuin is voor veel mensen een fijne plek om te verblijven als de zon schijnt. Helaas hebben wij Nederlanders vaak alleen in de zomer een aantal zonnige dagen en zijn de dagen dat we in de tuin kunnen zitten beperkt. Wilt u het hele jaar door genieten van uw tuin? Wellicht is een tuinkamer dan wat voor u!

Het hele jaar door genieten van de tuin

Een tuinkamer is een serre die niet geïsoleerd is. Zo’n tuinkamer wordt vaak niet gebruikt als woonruimte, maar puur als een plekje om van de tuin te genieten als het net niet zonnig genoeg is om buiten te zitten. Een tuinkamer kan aan uw woning of vrijstaand in de tuin gebouwd worden. Kortom: een heerlijke, luxueuze ruimte die uw woning bijzonder maakt en bovendien een stuk mooier!

Geheel naar uw wensen

Bij een tuinkamer kunt u ervoor kiezen om de kamer geheel af te sluiten met een glazen vouwwand of schuifwand. Door voor glazen wanden te kiezen ontstaat er een geweldig buitengevoel omdat de grens tussen uw woning en de tuin vervaagd wordt. Voor het dak kan gekozen worden voor glas of aluminium. Ook de inrichting van de tuinkamer kan geheel naar wens gemaakt worden, zodat het perfect bij de rest van uw huis past.

Leuk? post