Zo valt nooit meer een feestje in het water

De beste voorbereiding!

Een feestje kan je voor haast elke gelegenheid geven. Het betekent alleen wel een beetje voorbereiding. Alle hapjes en drankjes moeten compleet zijn. Je huis moet aan kant zijn, het huis moet leuk aangekleed zijn en de muziekinstallatie moet lekkere muziek maken.

 

Een paar dagen voor je feestje besef je dat je wel heel erg weinig glazen hebt. Er komen toch wel erg veel mensen en als je die allemaal een glas wil geven moet je toch echt meer glazen gaan regelen. De mensen die bier drinken hebben geluk, dat kun je gewoon uit de fles drinken. Vervelend, nu moet je nog extra wijnglazen gaan regelen! Het kost veel tijd om bij iedereen een paar wijnglazen op te halen en dan moet je ook nog alle wijnglazen afwassen na het feestje om ze weer terug te geven. Je kan ook altijd wat glazen huren, dat is alleen wel weer heel erg duur, en dan moet je ook nog naar huis om te zorgen dat je thuis bent als ze de wijnglazen komen brengen. Ook moet je die weer afspoelen voordat je ze inlevert, Of je moet nóg meer betalen om een boete te voorkomen!

De reddende engel

Gelukkig is al deze rompslomp niet per se nodig, een feestje hoort leuk te zijn en de voorbereiding dus ook. Daily Style is een winkelketen die al vaker met dit bijltje gehakt heeft. Daily Style verkoopt plastic wijnglazen. De plastic wijnglazen van Daily Style zijn haast niet van echt te onderscheiden. Erg mooie glazen die je je graag aan je gasten geeft. De plastic wijnglazen zijn zo handig omdat je ze na gebruik direct kan weggooien. Geen afwas, geen gezeur met mensen die hun glazen terug willen.

 

Daily Style heeft een webshop, naast vier fysieke winkels. Als je dus een beetje laat bent met de glazen, dan maakt dat niets uit. De plastic wijnglazen worden binnen twee tot drie werkdagen bij je thuis afgeleverd! Dan ben je niet te laat voor je feestje.

Leuk? post