Ziggo Dome Member Club

Voor de luxepaarden en zakenlui onder ons is er nu de Ziggo Dome Member Club. Met dit lidmaatschap kun je genieten van luxe tijdens shows in de Ziggo Dome met gegarandeerde toegang, de beste stoelen, een parkeerplaats, een speciale entree, toegang tot speciale gedeeltes met hapjes en drankjes en een mogelijkheid tot diner of borrel vooraf. Als dat geen VIP-behandeling is.

Een luxe binnenkomst
Het begint al bij aankomst bij de Ziggo Dome. Als je komt aanrijden bij de Ziggo Dome kun je de parkeergarage eronder inrijden voor een gegarandeerde parkeerplaats. Als je de garage uitstapt, sta je direct op het plein voor de Ziggo Dome op een paar meter lopen van de Member Entree. Als je voor een nog kortere route wilt gaan, kies dan voor de Member Club Fastlane in de garage en stap zo vanuit de garage de lift in. Op deze manier hoef je niet in de rij te staan. Al is in de rij staan ook geen straf, met een binnenkomst over de paarse loper. Bij binnenkomst krijg je een glaasje prosecco en loop je langs de Wall of Fame. Voor de show kun je terecht in de Exclusive Lounge. Hier kun je borrelen en andere members ontmoeten. Ook kun je hier terecht voor een diner met bijpassende wijnen.

Een echte VIP tijdens de show
In de zaal aangekomen kun je wachten op de Live Avenue, de VIP-boulevard van de Ziggo Dome. In deze Members only ruimte, vlakbij de Member Seats, heb je direct zicht op het podium en de zaal en ben je afgescheiden van de andere plaatsen. Je kunt er een drankje en een hapje nemen, rondlopen, netwerken en dansen. Ook kun je terecht in je Member Seat bovenaan de eerste ring. Je stoel heeft een armleuning en ruimte om je glas neer te zetten, zachte bekleding en je hebt extra ruimte. Ook zijn er statafels en banken van waaruit je kunt genieten van de show. Ben je na de show nog steeds niet uitgedanst? Dan kun je terecht in de Member Lounge die na de show verandert in een nachtclub voor een gezellige afsluiting van de avond.

Ook luxe als reguliere gast
Wil je genieten van shows in de Ziggo Dome maar vind je de Ziggo Dome Member Club toch net iets teveel, dan ben je uiteraard van harte welkom om de locatie te betreden als reguliere gast. Ook dan kun je gebruik maken van een aantal fijne faciliteiten. Denk hierbij aan lekkere drankjes en vers eten van La Place, een online gereserveerde parkeerplaats wat parkeren bij de Ziggo Dome erg makkelijk maakt en geldteruggave bij overgebleven consumptiemunten. Hoe dan ook, een bezoek aan de Ziggo Dome is altijd in stijl.

Leuk? post

Plaats een reactie