Zelf je iPhone 5 scherm vervangen?

Bij veel mensen gebeurd het plotseling, de iPhone 5 valt voorzichtig op de grond en in het scherm komt een flinke barst door de val. Een grote barst in het scherm kan heel erg irritant zijn en soms zelfs gevaarlijk, door een gebarsten glas in de iPhone kunnen glassplinters uit de telefoon vallen die gevaarlijk kunnen zijn. Het is daarom verstandig om snel de iPhone te laten maken. Wanneer je geld wilt besparen en een beetje handig bent is het zelfs mogelijk om de telefoon zelf te repareren. Wanneer je dit eigenhandig kunt vervangen kan je tijd en geld besparen.

 

Een handige video om zelf je iPhone te repareren

De meeste mensen wagen zich niet om zelf de telefoon te gaan repareren. Ze zijn bang dat de reparatie niet lukt en dat ze daardoor nog verder van huis zijn dan voor het repareren van de telefoon. Wanneer je de onderdelen van de telefoon goed opbergt (dit kan doormiddel van een handige mat waarop de onderdelen stuk voor stuk kunnen worden gelegd). Daarnaast is het erg handig om een reparatievideo te gebruiken waarbij je stapsgewijs de reparatie kunt volgen en precies hetzelfde kunt doen als op de video gebeurd.

 

Gebruik echte Apple onderdelen

Naast het hebben van de een handige mat voor de onderdelen van de iPhone en een goede reparatievideo is het belangrijk om te werken met originele onderdelen. Er zijn veel goedkopere onderdelen op de markt die ook gebruikt kunnen worden voor de telefoon maar het is altijd maar de vraag of deze iPhone-onderdelen wel goed passen en of zij niets kapot maken in de iPhone. Daarnaast is vaak de levensduur van de onderdelen van een veel kortere duur. Naast het gebruiken van originele onderdelen is het raadzaam om een goede iPhone-reparatieset aan te schaffen die je nodig hebt voor het loshalen van de iPhone. Voor meer informatie over het vervangen van iPhone 5 scherm bij Fixjeiphone.  Op de website kan je tevens de reparatievideo bekijken en daarnaast gratis een handige mat downloaden waarop alle onderdelen tijdens de reparatie op kunnen worden geplaatst!

Leuk? post