Wellness resort als uitje

Op zoek naar een uitje waar je echt kan ontspannen en waar je als geen ander ontsnapt van de drukte van de stad? Dan is een city trip naar Amsterdam of Rotterdam inderdaad niet wat je zoekt. Wat jij nodig hebt? Dat is een waar wellness resort! Het lijkt wel hét toverwoord te zijn voor een ontspannen gevoel, maar dat hoeft ook niet te verbazen: als waar wondermiddel weet het alle problemen even te doen vervagen.

Waarom kiezen voor een wellness resort?

Volgens Van Dale zou een wellness het persoonlijk welbevinden verhogen. Het bekendste woordenboek doet die uitspraak natuurlijk niet lukraak maar baseert zich op bewezen onderzoeken. Zo toonde een recent onderzoek bijvoorbeeld nog aan dat wie regelmatig een sauna bezoekt, langer zou leven. Vooral een verlaagde kans op een hartaanval blijkt centraal te staan. Natuurlijk is een wellness veel meer dan een sauna alleen. Het is bovenal een ontspanningsoord waar je zorgeloos kan genieten. Koppel er ook nog eens een massage aan en jouw spieren krijgen meteen ook een boost. Bovendien zal je vast kunnen genieten van de bijhorende beautysalons waar je met een vederzacht velletje opnieuw buitenkomt. Welke verwennerij je in het wellness resort ook kiest: steeds kom je als herboren terug naar huis!

Romantisch relaxen in een wellness resort

Je kan in een wellness resort natuurlijk ook alleen genieten, maar samen romantisch relaxen is net zo fijn. Samen genieten is immers de basis van iedere relatie. Samen ontspannen verhoogt dan ook het samenhorigheidsgevoel. Dat is zeker het geval indien jullie tussendoor met z’n tweetjes genieten van een glaasje champagne en heerlijk kunnen dineren. Wist je zelfs dat er de mogelijkheid bestaat om nadien te overnachten? Dan is de romantische en ontspannen ervaring immers pas helemaal compleet. Een wellness resort als uitje: wie droomt er niet van?

5/5 - (1)

Plaats een reactie