Voordeeluitjes vergelijken met IetsDoenOfferte

Bij IetsDoenOfferte.nl kun je gratis een aanvraag plaatsen voor voordeeluitjes. Als je deze geplaatst hebt krijg je later een aantal offertes toegestuurd via de mail die je dan kunt vergelijken, welke het goedkoopste is, de leukste maar natuurlijk ook iets wat je nog niet zo vaak gedaan hebt.

Het vergelijken van de offertes is heel gemakkelijk, je moet eerst even een gratis account aanmaken. Daarna hoef je namelijk alleen een aanvraag te plaatsen doormiddel van een vrij simpel invulformulier. Wij leggen daarvoor contact op met de in aanmerking komende bedrijven. De bedrijven sturen je dan een offerte, aanbieding of ze vragen meer informatie over de aanvraag. Daarna kun je daarop reageren, of contact zoeken met het bedrijf.

Als je je wilt aanmelden als bedrijf op onze site kan dat ook. Ook hier moet je eerst een gratis account voor aanmaken. Dan zie je de aanvragen per mail vanzelf verschijnen. Als bedrijf betaal je per reactie die je plaatst. Heb je vragen of wil je meer informatie hebben over onze site of de bedrijven die bij ons aangesloten zijn? neem gerust contact met ons op doormiddel van contactformulier in te vullen op onze site. Wij verwerken je vraag binnen 1 werkdag en indien het nodig is nemen wij telefonisch contact met je op.

Leuk? post