Tips voor het inhuren van een bruiloft DJ

Iedereen wil dat het huwelijksfeest door niemand vergeten gaat worden. Daarom wordt in dit artikel een aantal tips gegeven voor het uitkiezen van een bruiloft DJ.

Hoe moet de bruiloft verlopen?

Je hebt vast al wel in je hoofd hoe de bruiloft moet gaan verlopen. Dit staat buiten de muziekstijl die jullie die avond voor ogen hebben. Het is dan ook een goed idee om van tevoren alles goed met de bruiloft DJ door te bespreken. Denk aan zaken als, hoeveel mensen heb je uitgenodigd voor de avond en wat voor rol heeft de bruiloft DJ? Moet hij er een echte show van maken of het gewoon simpel bij plaatjes draaien houden? De goede bruiloft DJ’s wil deze details graag weten om voor jullie het perfecte bruiloft feest te creëren.

Voorbereiding is de sleutel

Het wordt al vaak gezegd, maar een goede voorbereiding is echt het halve werk. Bespreek alles goed door van tevoren. Met hierbij als belangrijkste natuurlijk de muziekstijl. Bedenk hierbij wel goed dat er waarschijnlijk mensen van meerdere leeftijden aanwezig zijn. Dus wellicht is het verstandig om van alle soorten wat te doen of juist een muziekstijl die het grootste gedeelte van je gasten leuk vind. Maak tevens ook goede afspraken over de randzaken zoals de tijdstippen en de facturering, zodat daar achteraf geen problemen met kunnen ontstaan.  

Bruiloft DJ vergelijken

Hoe weet je nu precies welke DJ de juiste is? Het is belangrijk een goed gevoel te hebben bij de DJ. Ga daarom een persoonlijk gesprek aan met de bruiloft DJ. Stel wat vragen, je kunt direct merken of je een goede klik met de DJ hebt, maar ook of de DJ echt goed is. Dat kun je merken aan of de DJ zelf veel vragen heeft voor jullie. Dit betekent namelijk dat hij alles tot in de puntjes naar jullie wensen en behoeften wil laten verlopen. Ga daarom meerdere gesprekken aan met de verschillende bruiloft DJ’s. Deze gesprekken zijn vaak geheel vrijblijvend.

Leuk? post

Plaats een reactie