Picknicktafels huren

picknicktafels hurenHet mooie zomerweer komt er weer aan dus je krijgt weer in om lekker in de zon te gaan zitten. Je zit er aan te denken om een picknicktafel te huren want het kopen ervan kan nogal prijzig zijn.

In de zomer een picknicktafel huren

Je gaat natuurlijk geen picknicktafel huren als het weer er niet naar is, dus besluit je een picknicktafel te huren als de zomerweer is aangebroken. Dit is meestal aan het einde van de maand mei tot en met de maand september. Lekker genieten in de zon met je gezinnetje.

Kosten picknicktafels huren

De kosten kunnen nogal verschillen. Het ligt eraan waar je de picknicktafel huurt en voor hoe lang. Bij BW-dienstverlening kun je denken aan een prijs van plusminus €30,- per drie dagen. Het verschilt per tafel en voor een langere duur is op aanvraag.

Waar een picknicktafel huren

Het kan best wat vergelijkingswerk kosten om voor een goede prijs een picknicktafel te gaan huren. De kosten zitten hem vooral in het transport en het onderhoud van zo’n picknicktafel. Ze zijn namelijk vaak gemaakt van kwalitatief hout. Tegenwoordig kun je ook picknicktafels huren die zijn gemaakt van kunststof, maar je mist daar toch wel wat sfeer mee. Neem eens een kijkje op BW-dienstverlening.nl. Je kunt daar namelijk een mooie picknicktafel huren voor een goede prijs.

Leuk? post