Overwinteren op Fiji

Heb jij ook zo’n hekel aan de winter en de sombere gevoelens die daarbij komen kijken? Denk er dan eens aan om de winter te verruilen voor een warm, tropisch land!

Voor wie is overwinteren?

Meestal zijn het gepensioneerden, rijkere mensen die een tijdje zonder inkomen kunnen of arbeidsongeschikten. Maar ook jongeren overwinteren steeds meer, door bijvoorbeeld stage te lopen in een tropisch land. Zou je ook het liefst de donkere maanden willen ontvluchten en op een heerlijk warm eiland willen zitten? Droom dan niet verder en ga overwinteren op het heerlijke Fiji!

Fiji

Vanaf Amsterdam is het ongeveer 26 uur vliegen naar Fiji. Een flinke reis dus, maar absoluut de moeite waard! De Fiji eilanden liggen centraal in de Stille Zuidzee en staan bekend om haar grote variatie landschappen en prachtige koraalriffen. Daarnaast liggen de temperaturen het hele jaar door tussen de 25 en 30 graden, wat Fiji tot een perfecte overwinterbestemming maakt!

Meer info over overwinteren in Fiji

Het kan bijna niet anders dan dat dit veel beter klinkt dan dikke winterjassen, donkere dagen en bevroren vingers. Kijk daarom eens of overwinteren op Fiji voor jou een optie is! Pacific Island Travel helpt je graag aan meer informatie over hoe je dit het beste kunt aanpakken en welk land het meest geschikt is voor jou!

Leuk? post