Ben je op zoek naar een leuk uitje?

Heb jij de opdracht gekregen om binnenkort een leuke activiteit te regelen voor een gezamenlijk uitje? Dan is het aan jou de taak om een geschikte activiteit te vinden, die past bij de desbetreffende gelegenheid. Daarom staat er in dit artikel een aantal activiteiten per gelegenheid, zodat je wat inspiratie kunt opdoen voor het uitje dat jij gaat organiseren. Deze activiteiten kun je boeken bij bedrijven die speciaal georiënteerd zijn op uitjes zoals Fundustry. Alle activiteiten zijn met professionele begeleiding, zodat alles goed verloopt en je zelfs in sommige gevallen nog tips & tricks krijgt.

Activiteiten voor bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje is een ideale manier om je collega’s beter te leren kennen in een informele sfeer. Het is goed om af en toe een leuke activiteit te ondernemen met je team, omdat dit positief is voor de onderlinge band. Speel met het team bijvoorbeeld het spel Wie is de Mol na of kies voor het spel slechtste chauffeur van Nederland. Zijn jullie in voor een uitje dat nog iets avontuurlijker is? Kies dan voor een slipcursus of ga naar een escape room.

Activiteiten voor vrijgezellenfeest

Op vrijgezellenfeesten komen de beste vrienden of vriendinnen van de bruid en bruidegom bij elkaar om een gezellige dag samen te beleven, voordat het huwelijk plaatsvindt. Soms kennen deze mensen elkaar, maar soms ook niet. Dat ligt eraan of er een vaste vriendengroep is of niet. Juist als de groep mensen elkaar nog niet zo goed kent, is het belangrijk om een activiteit uit te zoeken die voor een breed publiek geschikt is. Kies bijvoorbeeld een uitje uit waar je meerdere activiteiten kunt volgen, zodat er voor ieder wat wils bij zit. Een soort keuze games. Waarbij je meerdere activiteiten doet, die uiteenlopend zijn.

Activiteiten voor een dagje uit

Soms wil je gewoon gezellig een dagje uit met familie of je vrienden of vriendinnengroep. Het kiezen van een activiteit kan dan weleens lastig zijn, omdat er tegenwoordig zoveel keuze is. Je kunt bijvoorbeeld een dagje Quad gaan rijden of paintballen. Maar een escaperoom is ook erg leuk om te doen met familie of vrienden. Vaak kun je hier al met een paar personen aan meedoen. Soms worden er ook teams gemaakt die tegen elkaar kunnen strijden, als de groep te groot wordt. Dat maakt het nog spannender.

 

Activiteiten voor teambuilding

Teambuilding is bedoeld om de band met het team te versterken. Hiervoor organiseren sommige bedrijven een teamuitje. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld gaan survivallen. Daar zijn verschillende activiteiten voor die je als team kunt doen. Splits het team op in twee teams en strijd tegen elkaar. Kies het survival spel dat het beste bij jullie team past of combineer meerdere spellen samen.

Activiteiten voor een kinderfeestje

Alle kinderen vieren graag een feestje als ze jarig zijn. Zo kun je een leuke activiteit zoeken voor het kinderfeestje van jouw zoon of dochter. Afhankelijk van wat je kind leuk vindt, kun je zeep gaan maken, cupcake workshops, kinderpaintballen, parfum maken of sieraden.

Leuk? post

Plaats een reactie