De mooiste camperroute van Canada!

Canada, het land van ongerepte natuur, afwisselende landschappen en azuurblauwe meren! Het op een na grootste land kun je eigenlijk niet beter ontdekken dan met een camper. Een camper huren in Canada is heel eenvoudig en geeft het ultieme gevoel van vrijheid! 

De mooiste camperroute van Canada

In 2 á 3 weken tijd maak je deze ongekend mooie reis langs indrukwekkende bergketen, gletsjers, ruige vlaktes, en spetterende watervallen. Deze schitterende route door het westen van Canada behoort absoluut tot een van de mooiste van het land. Na aankomst in Vancouver huur je de camper en vervolg je je weg richting het wereldwijd bekend park Banff. Maak hier een prachtige wandeling van Lake Louise naar Mirror Lake en hoger naar Lake Agnes. Rijd vervolgens door naar nationaal park Jasper. Dit park is wat minder bekend dan Banff, maar minstens net zo mooi! Maak een wandeling bij de Mistaya Canyon, Bridel Veil Falls en loop naar het eind van de gletscher van de Columbia Ice Field. Vanuit Jasper rijd je door naar het laatste nationale park genaamd Wells Gray. Dit park staat bekend om haar watervallen, waarvan er maar liefst 250 te vinden zijn. Wanneer je bent uitgekeken op de watervallen, eindigd de onvergetelijke reis en rijd je via via Whistler weer terug naar Vancouver.

Tip!

Kijk in nationale parken goed om je heen, want de kans op het spotten van rendieren, wilde sneeuwgeiten, elanden, dikhoornschapen en beren is hier erg groot!

5/5 - (1)